Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 6/3

Σελήνη στον Τοξότη – Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 6/3


Η εβδομάδα μας ξεκινά σαν τον ναυαγοσώστη που καλείται να σπεύσει επειγόντως σε έκτακτο περιστατικό. Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 3/3 στις 23.11 το βράδυ και παρόλη την ξένοιαστη και αισιόδοξη φύση της, αντιμετωπίζει πολλές συγκρούσεις, που έχουν αντίκτυπο στη δική μας καθημερινότητα.
Η παρουσία πολλών πλανητών στους Ιχθύες μαζί με τον ανάδρομο Ερμή, προκαλούν δυσφορία και πολλές αντιξοότητες.

Στις 4/3 στις 4.43 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, έχει δώσει ήδη την αίσθηση του αποπροσανατολισμού από το προηγούμενο βράδυ, προσπαθώντας μάταια να βάλουμε σε τάξη τις εκκρεμότητες της ημέρας που θα ξημερώσει.

Το παρήγορο γεγονός είναι η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ουρανό στις 11.19 το πρωί, που μας απελευθερώνει από μίζερες σκέψεις, ανησυχία και αμφιβολίες, βγάζοντας στην επιφάνεια τον αισιόδοξο εαυτό μας. Η παράλληλη όμως επιρροή των δυσαρμονικών όψεων με την Αφροδίτη και τον Δία που ακολουθούν στις 12.44 και 13.00 το μεσημέρι αντίστοιχα, διαμορφώνουν τη διάθεσή μας από το πρωί ως και νωρίς το απόγευμα, με τρόπο υπερβολικό και μάλλον ουτοπικό.
Αυτές τις ώρες νιώθουμε την ανάγκη να πρωτοτυπήσουμε, να αποδράσουμε από κάθε τι που μας έχει μπαφιάσει, αναζητώντας την περιπέτεια, το ρίσκο και τη διασκεδαστική πλευρά των καταστάσεων.

Καλό θα ήταν να κάνουμε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις μας και να αφιερώσουμε αυτές τις ώρες σε φιλικές συναντήσεις, εξορμήσεις σε χώρους που θα ανεβάσουν τη διάθεση και γενικά να μην κανονίσουμε σημαντικά ραντεβού και δραστηριότητες. Χρειαζόμαστε να λειτουργήσουμε σε ένα περιβάλλον γνώριμο και οικείο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις, αλλά και κανέναν και τίποτα να μας μανατζάρει. Η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από όσα μας φορτίζουν είναι έντονη, αλλά χρειάζεται προσοχή στις αντιδράσεις και στις επιδιώξεις μας. Τα πράγματα δεν είναι όπως θέλουμε να τα βλέπουμε, επιφυλάσσοντας απρόσμενα και παγίδες που δεν γνωρίζουμε.
Στις 22.40 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα και λίγο αργότερα στις 23.52 η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή, κάνουν την ημέρα να καταλήγει σε φιάσκο παραπληροφόρησης και εσωτερικών συγκρούσεων, αισθανόμενοι πως έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό. Αν υπάρχουν σημαντικά θέματα προς επίλυση, αυτή την ημέρα θα συνειδητοποιήσουμε πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας.
Είναι σημαντικό να διπλοτσεκάρουμε ότι μας λένε και ότι μας υπόσχονται και να μην επαναπαυόμαστε στην αισιοδοξία που θέλουμε να διατηρούμε.

Στις 5/3 καλό θα ήταν να έχουμε πραγματοποιήσει τα σχέδια της ημέρας ως το μεσημέρι, διότι στις 17.28 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα ως το βράδυ, δημιουργεί εντάσεις, διαφωνίες, τσακωμούς και αρνητικές καταστάσεις. Η ηρεμία γίνεται σπάνιος θησαυρός, ενώ πολλά αναπάντεχα γεγονότα μας θυμώνουν και μας στενοχωρούν.

Στις 6/3 στις 2.14 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, βοηθώντας όσο μπορεί την πραγμάτωση των στόχων μας.

Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή, σε ένα διήμερο που μοιάζει με δοκιμασία στα νεύρα και στον αυτοέλεγχό τους.

Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί κινούνται καλύτερα από όλους μετατρέποντας τις δυσκολίες υπέρ τους έστω και με κόπο.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με τη σοφία του παρατηρητή, με κίνδυνο όμως να χάσουν πολύτιμο χρόνο.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved