Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/3

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Μπήκε και ο Μάρτης και η κυβέρνηση δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να μην γίνουν απολύσεις και σαφώς να έρθει η άνοιξη στην οικονομική ζωή, με το πρωτοπαλίκαρο της τρικομματικής, Α. Σαμαρά να κοιμάται με το ζόρι τέσσερις ώρες την ημέρα, παρακαλώ. Συμπαράσταση του κάνει ένας ολόκληρος λαός που με αυτά που ανακοινώνονται καθημερινώς ακούει για ύπνο και απαντά «Πάει να ΄ταν κι άλλος!».
Ας δούμε όμως το σημερινό κουίζ που είναι πολύ-πολύ εύκολο: Ο Νίκος έχει μια επιχείρηση που κινείται υποφερτά. Θέλει να κάνει ένα μεγάλο ένα μεγάλο άνοιγμα και υπάρχει μια πρόταση για συνεργασία. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται από διέλευση στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου του και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο του, ενεργοποιώντας τη γενέθλια όψη Ήλιου – Ποσειδώνα σύνοδο. Να υπογράψει το συμφωνητικό συνεργασίας;
Α) Ναι
Β) Όχι

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της
Αφροδίτη=Πλούτωνας/Απόλλων=Πλούτωνας/Ωροσκόπος=Άδης/Ποσάιντον=

ΒόρειοςΔεσμός/Κιούπιντο

Η αρχή μιας αγάπης. Αναμονή μιας ευχάριστης αλλαγής. Σχέδια που περιέχουν αισθηματικές μεταβολές ή καλλωπιστικές αλλαγές. Απόρριψη για ιδεολογικούς λόγους. Έλλειψη αφοσίωσης ή αγάπης. Σχέση που καταλήγει σε γάμο. Κοινά συμφέροντα και ενώσεις. Καλλιτεχνικές συνεργασίες.

Συμβουλή

Σάββατο σήμερα και η μέρα ευνοεί να κάνετε αλλαγές που θα συμβάλλουν στην ανανέωση και τη βελτίωση της εμφάνισης σας. Η ολική μεταμόρφωση βέβαια μπορεί να επέλθει και με μία και μόνο κίνηση... μασκαρευτείτε. Μες στη γενικότερη μουντάδα, βγείτε έξω στους δρόμους, τις πλατείες γελάστε με τα «νούμερα» και τους «γελωτοποιούς», διασκεδάστε και αφήσετε το κομφετί και τις σερπαντίνες να σας παρασύρουν στους ρυθμούς ενός καρναβαλιού.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στην αριθμητική της αγάπης, ένα συν ένα, ίσον τα πάντα και δύο μείον ένα, ίσον τίποτα.» Mignon McLaughlin

Το τραγούδι της ημέρας: Νίκος Πορτοκάλογλου, Μελίνα Κανά – Κλείσε τα μάτια σου

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved