Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/3 έως 3/3

Σελήνη στον Σκορπιό – Αφήνω χώρο στα απαραίτητα, αλλά και στα περιττά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/3 έως 3/3


Ήδη πολλοί από εμάς έχουμε καταλάβει τις επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή στην καθημερινότητά μας, ενώ ακολουθούν ακόμα πολλά ευτράπελα. Το διήμερο όμως που ακολουθεί, έχει τάσεις θηριοδαμαστή, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό σήμερα 1/3 στις 19.34 το απόγευμα.

Στις 2/3 πλέον μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα η κορύφωση του τριγώνου με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, μας κάνει να αισθανόμαστε μια γλυκιά ηρεμία, βιώνοντας καθησυχαστικές στιγμές και θέλοντας να κυριαρχήσουμε στα πάθη και στις αρνητικές επιδράσεις κάποιων γεγονότων.
Στις 4.13 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, συμβάλει στο να έρθουμε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να αισθανθούμε τις ανάγκες τους και να μοιραστούμε όμορφες, παθιασμένες και ερωτικές στιγμές. Το βράδυ μας προτρέπει να αποφύγουμε κάθε κόντρα και να δείξουμε αφοσίωση, στοργή και κατανόηση.
Η ημέρα συνεχίζει με πολλές συναντήσεις, οι οποίες την καθιστούν, άκρως ενδιαφέρουσα και ποικιλόμορφη, δίνοντάς μας ευκαιρίες και πολλές εναλλακτικές επιλογές.
Στις 14.50 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 15.16 η συνάντηση με τον Κρόνο, ισχυροποιεί τα συναισθήματά μας από το πρωί ως το απόγευμα.
Στο μυαλό μας στριφογυρίζουν σκέψεις πάνω σε θέματα που μας απασχολούν, επιθυμώντας να τα διευθετήσουμε. Η συγκρότηση της σκέψης βοηθά και στις ανάλογες κινήσεις, που κατά ένα περίεργο τρόπο δεν απειλούνται από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, αντίθετα δείχνουν να διευθετούνται, ειδικά όσες έχουν σχέση με θέματα που έχουν προκύψει από το παρελθόν.
Στις 16.35 η αρμονική όψη με τον Ήλιο προτρέπει να βγούμε έξω με φιλικές παρέες, να ξεσκάσουμε και γενικότερα να περάσουμε όμορφα το μεσημέρι του Σαββάτου μας.
Στις 22.48 το βράδυ η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον ανάδρομο Ερμή, που επηρεάζει από το απόγευμα, είναι πολύ πιθανό να ξαφνιάσει πολλούς, με κάποιες ειδήσεις που θα μάθουμε, ή μια αποκάλυψη στην οποία θα είμαστε παρόντες. Το Σαββατόβραδο και γενικά η ημέρα, προσφέρεται για συζητήσεις, αρκετές κρυφές συναντήσεις και διαδικασίες, που θα φέρουν στην επιφάνεια καινούργια γεγονότα.

Στις 3/3 στις 11.19 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη συνοδεύει την Κυριακή μας με διάθεση να κάνουμε πολλά πράγματα, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να δραστηριοποιηθούμε, όλα αυτά όμως με χαλαρό και ήρεμο τρόπο, σαν να απολαμβάνουμε μια βόλτα στη θάλασσα με μια βάρκα, που κάνουμε κουπί αργά και απολαυστικά.
Ως το βράδυ η διάθεσή μας προβλέπεται καλή, νοσταλγική, γαλήνια και ενεργητική.
Στις 23.11 η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για να αρχίσει την εβδομάδα με ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα, εκείνο του πανικού, του άγχους και του ανάθεμα.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτούν αυτό το διήμερο για να φορτίσουν τις ψυχολογικές τους μπαταρίες, εφόσον προσφέρεται για πολλές ευχάριστες και εποικοδομητικές στιγμές.

Λέοντες Υδροχόοι και Τοξότες, θα χρειαστεί να ισορροπήσουν την ευμετάβλητη διάθεσή τους ώστε να απολαύσουν το διήμερο χωρίς εντάσεις.

Ζυγοί, Κριοί και Δίδυμοι δείχνουν να μην τους απασχολεί τίποτα παραπάνω από την αποφόρτιση από τα ζόρια της εβδομάδας που πέρασε, επιδιώκοντας μόνο να περάσουν καλά.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved