Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Τι γκαντεμιά! Οι Έλληνες δεν θα πέρναγαν αυτά που πέρναγαν αν τον Οκτώβριο του 1993 δεν είχε πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν το πιστεύετε; Το λέει ο ίδιος ο επίτιμος πρόεδρο της Ν.Δ. σε βιβλίο που έβγαλε για τις μέρες '90-'93. Ανησυχεί για τα στρουμφάκια ή τον τσούζει ακόμα που τον έριξαν και με Ερμή ανάδρομο το θυμήθηκε και επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο; Εκείνος πάντως για το Μακεδονικό που μας τσουρουφλίζει ακόμα έλεγε «ποιός θα θυμάται το όνομα Μακεδονία σε 10 χρόνια;». Τώρα μετά από είκοσι χρόνια πέρα από τον καημό της «εκθρόνισης» του λέει « ε... εσείς ξουτ έξω από το δημόσιο» όταν αυτός έχοντας ένα ολόκληρο νησί με βαφτιστήρια ήθελε το Πάσχα φορτηγά λαμπάδες. Έτσι είναι, τώρα τσιμουδιά για τις πελατειακές σχέσεις και τους ακατάσχετους διορισμούς στο δημόσιο, που είχε γίνει το τσιφλίκι του μπαμπά των βουλευτών μιας σειράς κυβερνήσεων!
Και επειδή νευρά είναι και σπάνε από τις λαλακίες, ας χαλαρώσουμε με ερωτησούλα γρήγορη και επίκαιρη: Τι λέει η Α. Μέρκελ μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ιταλία; ....Δεν μας χαιρετάτε εσείς και ο Μπέπε Γκρίλο σας!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ποσειδώνας=Άρης/Άδης=ΚρόνοςΥποθετικός/Απόλλων=Ουρανός/Απόλλων=

Ήλιος/Ωροσκόπος

Ασυνήθιστοι θάνατοι. Πνιγμοί. Δηλητηριάσεις. Προδοσίες. Απαγωγές. Δυσφήμιση. Σκευωρία. Εξαπατήσεις περί αποδοχών. Αβεβαιότητα στην οικονομική ζωή και η όξυνση αυτής.

Συμβουλή

Είπαμε αυτές τις μέρες, ο Ποσειδώνας κάνει πάρτι και έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο με τα καμώματα του. Ας ξεκινήσουμε από τα οικονομικά, που ως γνωστόν το σύμπαν προειδοποιεί για παγίδες. Προσέχετε πλαστά κέρματα των δύο ευρώ που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό σύμφωνα με τις πρόσφατες ειδήσεις και μην κόβετε βόλτες σε μέρη που τα χρήματα σας μπορούν να κάνουν φτερά. Μην τρέχετε να τσαλαπατηθείτε σε μαγαζιά με μεγάλες εκπτώσεις γιατί ο Ποσειδώνας αρέσκεται στον να «μαγειρεύει» τις τιμές και τις αξίες των προϊόντων. Προσέχετε μην ο σκόρος, η υγρασία ή τρωκτικά σας δημιουργήσουν πρόβλημα σε ρούχα και όχι μόνο. Τέλος, το τριώδιο άνοιξε και κάποιοι φορώντας την μάσκα τους θα βρουν άλλοθι να την κάνουν τη λαδιά τους ενώ κάποιοι οι άλλοι θα τα φορέσουν τα κέρατα!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα γηρατειά είναι ένα άλλοθι» Louis Scutenaire

Το τραγούδι της ημέρας: Άλλοθι – Βασίλης Καρράς

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved