Πλανητικές Απόψεις: Παραδοθείτε στον Υδάτινο πειρασμό

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 - Πανσέληνος στην Παρθένο

Πλανητικές Απόψεις: Παραδοθείτε στον Υδάτινο πειρασμό


Με Πανσέληνο στην Παρθένο ξεκινά η εβδομάδα μας , θυμίζοντας την αξία του να καθαρίσουμε τον οργανισμό μας και να απλουστεύσουμε τις διαδικασίες, απαλλάσσοντας τον εαυτό μας από την υπέρβαση. Οπότε, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να εφαρμόσουμε την αποτοξινωτική προσέγγιση για την περιποίηση του σώματος μας. Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει την υγιή ομορφιά στο προσκήνιο και θέλει να σχεδιάσει ένα δυναμικό διατροφής και άσκηση ρουτίνας.


Η καλύτερη αποθεραπεία έρχεται μέσα από την αποτοξίνωση και την ενυδάτωση του οργανισμού. Το αντίθετο ζώδιο του άξονα, οι Ιχθύες , υποδεικνύουν την λύση καθώς είναι ένα ζώδιο του νερού και οτιδήποτε υδάτινο πέφτει κάτω από την επιρροή του. Δεδομένου ότι το σώμα μας είναι μεταξύ 55 και 80% νερό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία της επιρροής του H2O που έχει στη ζωτικότητά μας. Πίνοντας τόνους φρέσκο, καθαρό νερό μπορούμε να αυξήσουμε τα επίπεδα της ενέργειας μας και να καθαρίσουμε τον οργανισμό μας.

kentriki 59

Όντας το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες θέτουν το οργανικό σύστημα μας σε αποτοξίνωση. Οι αποχυμωτές επίσης μπορούν να βοηθήσουν τα πράγματα , ενώ όταν νιώσουμε κουρασμένοι, καλύτερα να προτιμήσουμε καθαρό νερό ή τσάι πριν προσφύγουμε στην αναπλήρωση με καφεΐνη, που πραγματικά προκαλεί αφυδάτωση. Το νερό είναι πραγματικά το καλύτερο αγαθό που έχουμε στον πλανήτη και είναι η καλύτερη εποχή για να του δώσουμε την δέουσα σημασία.


Επίσης, τα πόδια είναι ένα τμήμα του σώματος που κυβερνιέται από τους Ιχθύς ,η άγκυρα μας , αν το σκεφτούμε για την σύνδεση μας με τη Γη (Παρθένο). Χιλιάδες νευρικές απολήξεις και περίπου εβδομήντα σημεία βελονισμού, περιέχουν έναν ολόκληρο οργανισμό στα πέλματα μας. Υιοθετούμε κάτω από αυτό το φεγγάρι λοιπόν, κάποιες θεραπείες ρεφλεξολογίας για τη θεραπεία των ποδιών μας. Π.χ μπορούμε να ξεκινήσουμε με τη χαλάρωση των αστραγάλων μας, περιστρέφοντας τους δέκα φορές σε κάθε κατεύθυνση. Το τσίμπημα στα άκρα των δακτύλων μας μπορεί να τονώσει την κυκλοφορία, την επίφυση και την υπόφυση, ενώ το κύλισμα της καμάρας του ποδιού μας πάνω από ένα μπαλάκι του τένις μπορεί να κάνει θαύματα επίσης.

kentriki 58

Εάν αντιμετωπίζουμε πόνους στα πόδια πάντως, αυτή είναι η εβδομάδα για να ασχοληθούμε. Κλείνουμε ένα ραντεβού για μασάζ ή επισκεπτόμαστε έναν ειδικό που ασχολείται με τα πόδια, που θα μπορούσε να συστήσει ένα προσθετικό για το παπούτσι για να συμβάλλει στη διατήρηση της καλής κυκλοφορίας και στην ανακούφιση από τους πόνους.
Καλή Πανσέληνο!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved