Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Έντονη κινητικότητα λένε στον κυβέρνηση αλλά εγώ την μόνη δραστηριότητα που βλέπω είναι στο ΠΑΣΟΚ. Πλακώθηκαν στις μπουνιές τα πρωτοπαλίκαρα του ΓΑΠ με αυτά του Βαγγέλη Βενιζέλου. Κατά τον Αριστοτέλη η Δημοκρατία είναι ένα κακό πολίτευμα καθώς ρέπει προς την οχλαγωγία. Έστω, από τα χειρότερα είναι το καλύτερο. Σήμερα ωστόσο έχουμε οικογενειαρχική κοινοβολευοκρατία.

Ο κ. Λάτσης από την άλλη θέλει να επωφεληθεί από τα πετρέλαια και θέλει να κάνουμε ΑΟΖ. Μόνο που ΑΟΖ σημαίνει Αντώνη Όλα Ζόρικα. Πως να κάνουμε ΑΟΖ αφού δεν μας το επιτρέπουν οι Αμερικάνοι;


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Κρόνος=Άρης/ΚρόνοςΥποθετικός=Δίας/Ζευς=Κιούπιντο/ΜηδενικήΚριού

Επίσημες διαταγές από τις υπηρεσίες του κράτους. Ζητήματα που σχετίζονται με την αστυνομία και τους εισαγγελείς εκτελέσεων ποινών. Προβλήματα από το κράτος. Διακοπή λειτουργίας μηχανών. Εμπόδια σε έργα. Ρήξεις σε μια ομάδα, ένα κόμμα ή μια κοινότητα.


Συμβουλή

Αναύπαση... Προσοχή! Έτοιμοι για κάμψεις. Σήμερα δεν έχει «μα και μου» το μεγάλο αφεντικό μίλησε και λάλησε και θέλει εδώ και τώρα να γίνουν όλα κατά τις διαταγές του. Δεν μπορείς; Το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο, της ποινής και της «σφαλιάρας» πάσης φύσεως. Ναι, ξέρω δεν τα σηκώνεις εσύ, ας όψεται... η παλιο-κατάσταση.

Επιπλέον, ίσως κάποιες συσκευές δεν λειτουργήσουν σωστά και όπου αναδουλειά και η γκρίνια πρώτη. «Μου 'πες, σου 'πα», «έκανες, δεν έκανες», να η φαγωμάρα και, όπως συνήθως, στο τέλος ζήσαν αυτοί καλά και οι άλλοι καλύτερα... «and the Oscar goes...» στον πιο πειθαρχημένο!! Ή μήπως στον «Μr Γκρίνια» της ημέρας;

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην». Πλάτων


Το τραγούδι της ημέρας: Bruce Springsteen – Dancing in the dark

sunastria

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved