Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα
Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μποίκο Μπορίσοφ παραιτήθηκε εξαιτίας του ότι η κυβέρνησή του «πυροβολούσε» τους πολίτες της με κατώτατο μισθό 150 ευρώ, μέση σύνταξη 75 και αλλεπάλληλες αυξήσεις στο ρεύμα. Οχτώ ημέρες βίαιων διαδηλώσεων ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε για τον Μ. Μπορίσοφ, ο οποίος μη θέλοντας να γίνει ένας άλλος «Πιστόλιους» που βάφοντας στα αίματα τη χώρα του μετά θα έλεγε «δεν το ήθελα, σε πέρασα για διαδηλωτή» υπέβαλλε την παραίτηση του. Από τις εξελίξεις στη Βουλγαρία η κυβέρνηση Σαμαρά θα πρέπει να λάβει σοβαρά το μήνυμα ότι η πραγματικότητα του άδειου ψυγείου δεν αλλάζει ούτε με εκατομμύρια ψέματα, τρυκ και μπλόφες «ανάπτυξης» με Γάλλους, Άραβες και Εμίρηδες.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ερμής=Ουρανός/Ποσειδώνας=Ήλιος/Ουρανός=Αφροδίτη/Ζευς=Σελήνη/ΒόρειοςΔεσμός

Ειδήσεις για μια περίεργη διαδήλωση ή την πλάνη μιας εξέγερσης . Συζητήσεις που αφορούν πρόσωπα που έχουν αποβιώσει. Αναπάντεχες ειδήσεις και ξαφνικές διαταγές. Αυθόρμητες ιδέες ή σχόλια που προκαλούν. Εξελίξεις στις μεθόδους αναπαραγωγής. Ανταλλαγή μηνυμάτων και συζητήσεις με γυναικεία πρόσωπα.

Συμβουλή
Σήμερα όσον πιθανόν είναι να πιάνετε πουλιά στον αέρα αλλά τόσο είναι να μείνετε με το στόμα ανοιχτό ή να σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο από αυτά που θα ακούσετε ή θα «πετάνε» σαν βόμβα φίλοι και γνωστοί. Στις γυναίκες που σας περιβάλλουν μην τις μιλήσετε απότομα ή τις κάνετε να πεταχτούν από την καρέκλα λέγοντας «μάζεψε γρήγορα τα ρούχα από την ταράτσα, έπιασε βροχή» προτιμήσετε να τις εκπλήξετε με κάτι ευχάριστο. Το πιθανότερο είναι σας βγει σε κάτι καλύτερο από τι αν τις τσατίσετε και αρχίσουν να βγαίνουν οι «κορώνες».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο πραγματικός άντρας χρειάζεται δυο πράγματα: κίνδυνο και παιχνίδι. Γι' αυτό το λόγο χρειάζεται τη γυναίκα, σαν το πιο επικίνδυνο παιχνίδι.» Φρήντριχ Νίτσε

Το τραγούδι της ημέρας: Ηλίας Βρεττός – Να μείνεις για πάντα εδώ

sunastria

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved