Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα
«Προνόμια που ήταν άγνωστα μέχρι τώρα θα φέρουν αναταραχές ενώ θα υπάρχει σκάνδαλο που σχετίζεται με το περιβάλλον της κυβέρνησης ή πέριξ αυτής» γράφουμε στα Σεληνιακά φαινόμενα του Φεβρουαρίου και σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως τα ονόματα των Ευγενία Μανωλίδου και του πρώην συζύγου της όπως και των Θωμά και Ελένης Λαναρά συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ. Η πρώτη είναι η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη και οι δεύτεροι θείοι του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Το σκάνδαλο βεβαίως είναι ότι αμφότεροι είναι μέλη της συσταθείσας προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Λίστας Λαγκάρντ ενώ συγγενικά τους πρόσωπα βρίσκονται στη εν λόγω λίστα. Τι ακριβώς συμβαίνει, ακόμα υπάρχει ένας καπνός ομίχλης. Σε κάθε περίπτωση δυο πολύ κοντινοί στο περιβάλλον της κυβέρνησης βουλευτές και μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής δέχτηκαν κατηγορίες που σκανδαλίζουν και προκαλούν το κοινό αίσθημα περί ηθικής.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ήλιος=Μεσουράνημα/Ζευς=Ποσειδώνας=ΚρόνοςΥποθετικός/Απόλλων=Ωροσκόπος/ΚρόνοςΥποθετικός.

Ανάγκη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και εμφάνισης. Αθλητικές δραστηριότητες. Ήρεμες και χαλαρωτικές ενασχολήσεις. Απώλεια της αίσθησης της πραγματικότητας και του χρόνου. Ροπή προς μολύνσεις. Αναγνώριση χάρη στις γνώσεις και τις δυνατότητες. Εκτέλεση διαταγών.

Συμβουλή
Πριν προλάβετε να ανοίξετε το μάτι σας ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα και σας τυφλώνει με το φως του και αν κάτι δεν μπορείτε να προσδιορίσετε είναι αν αυτό είναι καλό ή κακό. Αν έχετε έμπνευση για να κάνετε κάτι δημιουργικό, ρομαντικό ή όμορφο τότε όλα καλά! Αν πάλι η όραση σας είναι θολή, δεν φταίει απαραίτητα η χρωματιστή σκιά που βάλετε στα μάτια σας για να τονίσετε το βλέμμα σας αλλά η σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό σας. Όποτε σήμερα ναι μεν πείτε «γουάου» σε ό, τι ωραίο σας συμβεί αλλά κρατάτε και μια «πισινή» μήπως αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η μόρφωση χωρίς σκέψη προκαλεί σύγχυση. Η σκέψη χωρίς μόρφωση παραπαίει.» Κομφούκιος

Το τραγούδι της ημέρας: Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ρολόι Κομπολόι

sunastria

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved