Πλανητικές Απόψεις: Διακόσμηση μπάνιου

Μερικοί το προτιμούν γαλάζιο...

Πλανητικές Απόψεις: Διακόσμηση μπάνιου


Δεν μπορεί να μην το νιώσατε, αλλά είμαστε κάτω από την Ιχθυακή επιρροή, τόσο από τους πλάνητες που είναι μαζεμένοι σε αυτό το ζώδιο, όσο κι από την επιρροή της συνόδου Ηλίου-Ποσειδώνα και σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στο σπίτι μας και ειδικότερα στο μπάνιο μας! Άλλωστε, είναι μέρες που θα προσπαθήσουμε να βρούμε μερικές ήσυχες στιγμές για να ανανεώσουμε το μυαλό και το σώμα μας και τα μπάνια δεν είναι μόνο περιοχές του σπιτιού που προορίζονται για το λούσιμο και το βούρτσισμα των δοντιών μας, είναι επίσης οάσεις για χαλάρωση. Μπορούμε λοιπόν, αν δεν έχουμε αυτή την καταπραϋντική αίσθηση, να διακοσμήσουμε το μπάνιο μας, μετατρέποντάς το σε μια όαση ηρεμίας.

kentriki 59

Ιδέες;
Αγοράζουμε τις πιο πολυτελείς πετσέτες, που μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά, σε φωτεινό λευκό και βαθύ μπλε. Η δημιουργικότητά μας, αυτήν την περίοδο, μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε μικρό αντικείμενο, όπως ένα κομμάτι τέχνης, κάνοντας ακόμη και τα πιο απλούστερα πράγματα με έναν πιο ελκυστικό τρόπο. Αντί να αφήνουμε τις πετσέτες σε ένα σωρό στο πάτωμα, τις δένουμε με μια κορδέλα και τις τοποθετούμε σε ένα καλάθι, δημιουργώντας μια ελκυστική οπτικά, οργανωμένη εμφάνιση. Τις αρωματίζουμε με άρωμα ή χρησιμοποιούμε μαλακτικό από λεβάντα, καθώς είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές ιδιότητες.

Οι πολυέλαιοι για το φωτισμό του μπάνιου είναι από εκείνα τα στοιχεία που δεν θα σκεπτόμασταν ποτέ να προσθέσουμε, σωστά; Κι όμως ορισμένα μοντέλα, αντανακλούν το φως από τα μικρά κρύσταλλα, πάνω στον καθρέφτη του μπάνιου και σε όλους τους τοίχους δημιουργώντας μικρά ουράνια τόξα παντού. Η χαλάρωση λοιπόν μπορεί να περιέχει και μαγεία!

Αρωματικά κεριά είναι must για ένα χαλαρωτικό μπάνιο και τα τοποθετούμε γύρω από το δωμάτιο ή κατά μήκος του χείλους της μπανιέρας. Φροντίζουμε επίσης, να καίμε αρωματικά στικς και προσθέτουμε μια μικρή συσκευή αναπαραγωγής CD, έτσι ώστε να μπορούμε να ακούμε χαλαρωτική, ρομαντική μουσική.

Τοποθετούμε διακοσμητικά αντικείμενα στο μπάνιο μας, όπως μια εικόνα σε μια vintage κορνίζα, με μια σειρά από μαργαριτάρια ριγμένα πάνω σε μια γωνία. Ένα βάζο με τριαντάφυλλα ή αποξηραμένα λουλούδια ή γλάστρες με ορχιδέες προσθέτουν μια αριστοκρατική, ρομαντική αφή. Επιπρόσθετα μια μικρή συλλογή από αντίκες αρώματα σε ένα ασημένιο δίσκο, δίνουν μια όμορφη εμφάνιση ματαιοδοξίας.

Χρησιμοποιούμε πορσελάνινα ή κρυστάλλινα μπουκάλια/δοχεία για να κρατήσουν τα χυτά αρωματικά σαπούνια ή μπάλες από λάδια μπάνιου.

Και τέλος προσθέτουμε μεγάλες, αφράτες, ζεστές ρόμπες να κρέμονται από γάντζους στον τοίχο για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση.

Καλή χαλάρωση!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved