Πλανητικές Απόψεις: Σεξουαλικές ονειρικές προσεγγίσεις

Πώς λειτουργούμε σεξουαλικά κάτω από την επιρροή του Ιχθύ;

Πλανητικές Απόψεις: Σεξουαλικές ονειρικές προσεγγίσεις


Ότι οι ερωτικές επιθυμίες κυριαρχούν στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας μπορεί να είναι μια μεγάλη αλήθεια. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι στην πραγματικότητα όλοι επιθυμούμε και θα πρέπει να τις καταστείλουμε για να μπορέσουμε να επιτύχουμε την αληθινή ευτυχία. Ίσως αυτοί οι άνθρωποι έχουν εξαντληθεί από την αγάπη, έχουν εξαντληθεί από την επιθυμία. Για αυτούς θα μπορούσαμε να πούμε: "αναπαυτείτε φίλοι μου".

Άλλοι λένε ότι αυτές οι επιθυμίες, οι αγάπες της ζωής μας, είναι ατελείωτες, χορεύοντας η μια με την άλλη, σαν ένα γιγαντιαίος φαλλός και γιόνι, που παίζουν ένα πονηρό σεξουαλικό παιχνίδι. Ίσως αυτοί οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι και χρεώνονται από το χορό των επιθυμιών τους. Για αυτούς θα μπορούσαμε να πούμε: "κάντε πάρτι φίλοι μου!"

Ο Άρης και ο Ήλιος πια στους Ιχθύες, έχουν αναλάβει την καταστολή της σεξουαλικής φύσης μας και θα ήθελαν να μάθουμε να παρακρατούμε τους οργασμούς σε μια ιερή σεξουαλική πράξη. Θα ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα εγγενώς λανθασμένο με τους οργασμούς και ότι ο καθένας θα πρέπει να το εξετάζει προσεκτικά κατά την πραγματικότητα της προσωπικής ιστορίας του.

Από την αστρολογική άποψη, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η δημιουργική ενέργεια μας (Άρης) κυκλοφορεί και μεριμνούμε γι' αυτή χωρίς να εξαντληθεί, αν θέλουμε να πετύχουμε τις φαντασιώσεις μας (Ποσειδώνας). Αν θέλουμε να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο των ιδανικών μας (Ποσειδώνας), με συνεργασία και ρομαντισμό, τότε θα πρέπει να μάθουμε πώς να συγκρατούμε, αυτήν την περίοδο, την δημιουργική ενέργεια μας (Άρης) ζωντανή. Η όψη που έκανε ο Άρης με τον Ποσειδώνα (σύνοδος), παραδοσιακά αναφέρεται στην ιερή σεξουαλικότητα, καθώς και τη δραστική ώθηση να χάσουμε τον εαυτό μας εντελώς.

mesa

Η φύση του Άρη / Ποσειδώνα μας υπέδειξε ότι το ταξίδι της ερωτικής εκπλήρωσης αρχίζει με τη δημιουργικότητα (σεξουαλική ορμή μας / Άρη) και κάνει τις φαντασιώσεις μας πραγματικότητα (Ποσειδώνας). Επίσης, μας έμαθε (ελπίζω) ότι χρησιμοποιώντας τις δημιουργικές ενέργειές μας αργά και υπομονετικά, κατασκευάζουμε διαρκή αποτελέσματα που θα μοιάζουν περισσότερο με τα όνειρά μας!

Ένα φιλί. Μια αγκαλιά. Ένα άγγιγμα των μαλλιών. Χέρια που δένονται σφικτά. Μύτες που ακουμπούν τρυφερά η μία την άλλη, κάνουν αυτήν την περίοδο την σεξουαλική πράξη να είναι κάτι περισσότερο από μια διείσδυση.
Π.χ παντρεμένα ζευγάρια προετοιμάζονται για το νυχτερινό τελετουργικό τους με τον άνδρα να βοηθάει την γυναίκα να λύσει το σουτιέν της. Εκείνη να τρίβει το ευαίσθητο σημείο στην πλάτη του. Να κάνουν έρωτα και κοιμούνται στη συνηθισμένη θέση, ο ένας αγκαλιά με τον άλλο στην στάση κουτάλι.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved