Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 17/2

Σελήνη στον Ταύρο – Ανησυχώ που περπατώ και είμαι δυο κομμάτια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 17/2


Με μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα και με πολλές προσδοκίες που γίνονται ακόμα πιο έντονες, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 15/2 στις 12.09 το μεσημέρι.

Η συνάντησή της με τον Ποσειδώνα στις 17.12 το απόγευμα χαρακτηρίζει την ημέρα, που από το μεσημέρι και μετά γεμίζει με αρμονία και δημιουργικότητα.
Ιδανικό διάστημα να ασχοληθούμε με τους προσωπικούς μας χώρους, γραφείο ή σπίτι, να τους διακοσμήσουμε, να τους καλλωπίσουμε και γενικότερα να κάνουμε κάτι ώστε να αισθανθούμε πιο ζεστά και οικεία. Η έμπνευση και η ευαισθησία οξύνονται, χαλαρώνοντας μέσα από εποικοδομητικές διεργασίες.

Στις 16/2 στις 9.21 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 10.12 το εξάγωνο με τον Άρη και στις 10.45 η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζουν παράλληλα, δίνουν έντονη χροιά στην ημέρα, έως νωρίς το απόγευμα.
Το διάστημα αυτό βγάζει στην επιφάνεια την ανησυχία μας για θέματα οικονομικά και συναισθηματικά, ενώ η μελαγχολική μας τάση δεν αφήνει τα συναισθήματα να εξωτερικευτούν, όσο και αν προσπαθούμε. Επιδιώκουμε να φτάσουμε στην ουσία των πραγμάτων, αλλά συνειδητοποιούμε πως αυτή μας αποφεύγει. Κάτι δεν κάνουμε σωστά και η μέρα κυλά με το να αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που μας διαφεύγει.
Η απάντηση έρχεται από το απόγευμα και μετά, καθώς στις 20.22 το βράδυ η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ιχθυακό Ερμή, διαφωτίζει τα αινίγματα και λύνει τις απορίες.
Θα ήταν πολύ καλή επιλογή να προσπαθήσουμε να μάθουμε μια σημαντική πληροφορία, ή να αναζητήσουμε τρόπο επικοινωνίας με άτομα κλειδιά, για τις υποθέσεις που μας απασχολούν.

Στις 17/2 στις 00.48 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς και πιεστικούς με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η πιθανότατη διέξοδος στο φαγητό και στις απολαύσεις, δεν οδηγεί τη βούλησή μας, προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα αφήνεται στις συναισθηματικές και υλικές αναζητήσεις της Σελήνης στον Ταύρο, ως τις 23.50 το βράδυ που περνάει στους Διδύμους.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Καρκίνοι αναζητούν επιβεβαιώσεις, γκρινιάζουν, παραπονούνται, προσπαθούν, μέχρι να βρουν ικανοποίηση.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι δεν βρίσκονται στην πιο αισιόδοξη φάση τους, αντίθετα επικρατεί αναστάτωση και τάσεις ανασφάλειας.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, απολαμβάνουν ένα ξένοιαστο διήμερο με αρκετές ευχάριστες αποχρώσεις.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved