Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους! Τι κάνετε; Λάβατε δώρα από τους Βαλεντίνους σας; Η μακρινή Ιαπωνία έριξε το γιεν για να αυξήσει τις εισαγωγές της και ο Β. Σόιμπλε τα έχει πάρει κρανίο εμμένοντας στη συνταγή λιτότητας. Από την άλλη, ο Γ. Στουρνάρας, ακολουθώντας τις οδηγίες του κ. Σόιμπλε, «ρίχνει» μισθωτούς και συνταξιούχους και ξεπαστρεύει «μπαμ και κάτω» περιουσίες και ζωές, επιβεβαιώνοντας πως όσοι δίνουν φάρμακα δεν είναι όλοι γιατροί. Στην περίπτωση μάλιστα του κύριου Σόιμπλε το φάρμακό του περί λιτότητας δεν είναι παρά δηλητήριο.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Άρης=Κιούπιντο / Άδμητος=ΒόρειοςΔεσμός / Άδης=Πλούτωνας / Ποσάιντον=Ωροσκόπος / Βουλκάνους

Δυνατοί χαρακτήρες. Παράτολμοι χειρισμοί για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων. Σχέδια για διανοητική ανάπτυξη. Γάμοι κάτω από άσχημες περιστάσεις. Χωρισμός μετά το γάμο. Διάλυση μιας συνεργασίας. Διάπραξη αδικήματος μαζί με άλλους, πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Συμβουλή
Σήμερα, τίποτα δεν θα έχει τελειώσει, αν δεν το πάρετε απόφαση εσείς. Μπορεί να πείτε σε μια σχέση «εσύ δεν ήσουν έρωτας, ήσουν Γολγοθάς» και να σηκωθείτε να φύγετε μπορεί όμως και να πείτε «τολμώ να μείνω εδώ και να παλέψω με τα κύματα». Όπως και να έχει αποφύγετε τις μεσοβέζικες καταστάσεις και τις επιλογές που μπορούν να αποδειχτούν δίκοπο μαχαίρι, φέρνοντας τα αντίθετα από αυτά που επιθυμείτε αποτελέσματα. Δείξτε πυγμή και αποφασιστικότητα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Απόφευγε ανθρώπους που προσπαθούν να μειώσουν τις φιλοδοξίες σου. Οι μικροπρεπείς άνθρωποι πάντα το κάνουν αυτό. Αλλά οι πραγματικά μεγάλοι, σε κάνουν να αισθανθείς ότι κι εσύ μπορείς να γίνεις μεγάλος.» Mark Twain

Το τραγούδι της ημέρας: Πάνος Καλλίδης - Παραγνωριστήκαμε

sunastria

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved