Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/2

Σελήνη στον Κριό – Διήμερη άδεια αποφυλάκισης, με ερωτικές κατευθύνσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/2


Το διήμερο που ακολουθεί φιλοξενεί την ημέρα των ερωτευμένων, που όσο περισσότερο μας πιέζει ο κλοιός της σύγχρονης πραγματικότητας, τόσο το χρώμα της ξεθωριάζει και από κόκκινο, γίνεται ωχρό ροζ χωρίς ζωντάνια.

Παρόλα αυτά η Σελήνη στον Κριό που κάνει την είσοδό της σήμερα 13/2 στις 3.52 το πρωί, φροντίζει όσο μπορεί να εξάψει τον ενθουσιασμό και το πάθος μας, δημιουργώντας έστω και ένα πρόσκαιρο κλίμα ευδιαθεσίας.
Λόγω της οξύτατης αντίληψης που παρέχει αυτή η Σελήνη, τα πράγματα γίνονται εν γνώσει μας, ακολουθώντας το δέλεαρ που όλοι γνωρίζουμε την επίφασή του.
Στις 15.05 το μεσημέρι η συνάντηση με τον Ουρανό, πυροδοτεί από το πρωί μια υπερδραστήρια διάθεση, η οποία μας δίνει την αίσθηση πως δεν υπάρχει εμπόδιο που να μην μπορούμε να ξεπεράσουμε. Η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά, ο ενθουσιασμός, η βιασύνη, η ανυπομονησία, η έκρηξη, αποτελούν έννοιες που μας κινητοποιούν προς κάθε κατεύθυνση. Η μέρα προσφέρεται για διευθέτηση οποιασδήποτε εκκρεμότητας, προσοχή μόνο στην άκρατη παρόρμηση.
Η εύνοια της ημέρας επιβεβαιώνεται από την αρμονική όψη με τον Δία που κορυφώνεται στις 16.00 το απόγευμα, κάνοντας το διάστημα μετά το μεσημέρι και ως το βράδυ ιδιαίτερα τυχερό, σε ότι αφορά την επίτευξη ενός σκοπού.
Τις ώρες αυτές επιλέγουμε τα καλύτερα και έχουμε την ευκαιρία να δράσουμε αποτελεσματικά.
Η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 23.34 το βράδυ, χρειάζεται προσοχή από το αργά το απόγευμα και μετά. Ο ψυχαναγκασμός που εκλύει η όψη θα πρέπει να αποφευχθεί, καθώς και κάθε επαφή με άτομα, που μας εξάπτουν αρνητικά συναισθήματα. Τις ώρες αυτές δεν ελέγχουμε τα συναισθήματά μας και το πάθος καθοδηγεί τη λογική.

Στις 14/2 στις 7.52 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη, είναι η μοναδική όψη της ημέρας των ερωτευμένων και δεν θα μπορούσε να είναι πλανητικά καλύτερη.
Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σπεύσουν να τη χαρούν, να κλείσουν κάπου ένα τραπέζι, να ψάξουν για ένα πρωτότυπο δώρο που επιτάσσουν η Κριαρίσια Σελήνη και η Υδροχοίσια Αφροδίτη και γενικά να την απολαύσουν με ασυνήθιστο τρόπο.
Η έκφραση των συναισθημάτων μας είναι έντονη, ακόμα και αν δεν ανήκουμε στους εορτάζοντες.
Μια ξεχωριστή μαγειρική συνταγή, μαζί με ένα σαμπανιζέ κρασί και αρκετό κόκκινο ντεκόρ, θα ικανοποιούσαν στο έπακρον τη θέση και τη φύση αυτών των δύο πλανητών.

Στις 15/2 στις 5.36 το πρωί το εξάγωνο με τον Ήλιο, ανοίγει την ημέρα με μια επίσης ευρύχωρη διάθεση που φρενάρει στις 12.09 το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ταύρο.

Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες, είναι αυτοί που εκπλήσσουν, αιφνιδιάζουν και συναρπάζουν με την ενεργητικότητα και τις έξυπνες τακτικές τους.
Αιγόκεροι και Καρκίνοι κυμαίνονται μεταξύ ψυχολογικής φθοράς και αφθαρσίας, ενώ Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Ιχθύες ανοίγουν τις πόρτες τους στα επίμονα κουδουνίσματα των άλλων και συγκατανεύονται πρόθυμα και διαλλακτικά.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved