Πλανητικές Απόψεις: Μαθαίνουμε στα παιδιά μας την έννοια της αγάπης

Ως γονείς, μπορούμε να κάνουμε πολλά για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να βάλουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια άλλη προοπτική

Πλανητικές Απόψεις: Μαθαίνουμε στα παιδιά μας την έννοια της αγάπης

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να δείξουμε την εκτίμησή μας στους ανθρώπους που αγαπάμε. Με την επιρροή τόσων πλανητών στους Ιχθύες η ανάγκη αυτή γίνεται πιο έντονη, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος, όταν βομβαρδιζόμαστε για εβδομάδες με διαφημιστικά μηνύματα, επιμένοντας ότι η αγάπη είναι ένα σχήμα καρδιάς σε ένα κουτί σοκολάτας, να ξεφύγουμε. Ως γονείς, μπορούμε να κάνουμε πολλά για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να βάλουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια άλλη προοπτική.

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια εκδήλωση που μπορεί να βλάψει τα συναισθήματα, αν δείξουμε στα παιδιά μας ότι δίνουμε κάτι σε έναν σύντροφο για τον οποίο δεν έχουμε ιδιαίτερα συναισθήματα και να στείλουμε ένα μήνυμα σύγχυσης στα παιδιά μας. Μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε αυτή την δυνατότητα των δώρων, ως ένα τρόπο για να διδάξουμε στα παιδιά μας την ανοχή και την κατανόηση των διαφορών μεταξύ μας, κάτι που ενστερνίζεται άψογα η Υδροχοοική επίσης, επιρροή που δεχόμαστε.

collage mesa

Εάν ανησυχούμε, για την αχαλίνωτη εμπορευματοποίηση, ενθαρρύνουμε το παιδί μας να κάνει δώρα του Αγίου Βαλεντίνου φταγμένα από τα χέρια του. Εναποθέτουμε λοιπόν πάνω στην ευρηματικότητα και την φαντασία τους, κάτι που βοηθά ο Ερμής και ο Άρης από τους Ιχθύες και τα προμηθεύουμε με μολύβια, μαρκαδόρους, χαρτί κατασκευής και πλαστελίνη.

Αν πάλι θέλουμε μια ιδιαίτερη ιδέα που να ταιριάζει στο κλίμα των ημερών, έχω να σας προτείνω κάτι που θα φάνει ιδιαίτερο χρήσιμο. Η ιδέα ακούει στο όνομα μαξιλάρι! Βοηθήστε το παιδί να φτιάξει ένα μαξιλάρι για το κρεβάτι ή για να βλέπει τηλεόραση, μιας και οι ήμερες μας είναι αρκετά νωχελικές, λόγω Άρη στους Ιχθύες, που μπορεί να σας το κάνει δώρο ή να το χρησιμοποιήσει το ίδιο. Αγοράζουμε μερικά απαλά υφάσματα για τα κορίτσια και φανέλα ή fleece για τα αγόρια. Δεν ξεχνάμε να κόψουμε καρδιές από το ύφασμα στο μέγεθος που θέλουμε για να το διακοσμήσουμε ή να ράψουμε πάνω του το μήνυμα μας.

Να θυμόμαστε ότι ως γονείς, μεταδίδουμε αξίες στα παιδιά μας μέσω της συμπεριφοράς μας. Γι' αυτό δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να βοηθήσουμε τα παιδιά να εκφράσουν την αγάπη με τρόπους που ξεπερνούν τον υλισμό. Τα μικρά παιδιά είναι δύσκολο να καταλάβουν μια έννοια που δεν μπορεί να εκπροσωπείται από αντικείμενα. Αλλά βλέποντας εμάς να δίνουμε τα δώρα της καλοσύνης, της συμπόνιας και του σεβασμού για τους ανθρώπους που αγαπάμε θα μάθουν ότι "σ 'αγαπώ" σημαίνει πολύ περισσότερα από τρία λόγια χαραγμένα σε μια καρδιά- καραμέλα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved