Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους! Τα συνεχή νέα που αφορούν διεύρυνση των φόρων, απολύσεις στους δημόσιους υπαλλήλους και κατασχέσεις για όσους οφείλουν στην εφορία έχουν φέρει δραστικές αλλαγές στον τρόπο που οι άνθρωποι εκδικούνται και ιδιαίτερα μεταξύ συζύγων. Στη δεκαετία του '60 έως και τις αρχές του '80 η διαπόμπευση ήταν να σύρει κάποιος τη μοιχαλίδα στο αστυνομικό τμήμα γεγονός που αποτελούσε την ανταπόδοση της ταπείνωσης και του εξευτελισμού. Μετά τη δεκαετία του 80 τον/την έδιωχνε από το σπίτι για να πάρει το αίμα του πίσω ενώ από τη δεκαετία του '90 η έκφραση « θα μου το πληρώσεις» είχε και κυριολεκτική σημασία αφού ο άλλος πλήρωνε το στεγαστικό, το δάνειο για το jeep και τις πιστωτικές κάρτες. Εν έτει 2013 ούτε λένε «μία σου και μία μου» ούτε το φυλάνε μανιάτικο απλά γράφουν από τα παλιά παπούτσια μέχρι κινητά και αγροτεμάχια στον άλλον και αφήνουν να τον περιποιηθεί δεόντως ή κοινώς να τον «σκίσει» η εφορία.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ήλιος=Δίας/Κρόνος=Κιουπιντο/Απόλλων=Ζευς/Κρόνος Υποθετικός
Χωρίς ταίρι. Άγαμοι. Μέλη μια μεγάλης παρέας, κοινότητας, οικογένειας ή ερευνητικής ομάδας. Καλλιτεχνικές ή επιστημονικές επιτυχίες. Επιθετικές δράσεις. Μαχητές, αγωνιστές, πολεμιστές . Διάλυση συνεργασίας, γάμου ή αρραβώνα.

Συμβουλή
Σε θέση μάχης θα βρεθείτε σήμερα κάνοντας φασαρία, διαμαρτυρόμενοι σε πρόσωπα και καταστάσεις που δοκιμάζουν να σας «σπάσουν τον τσαμπουκά». Θα νιώσετε δυνατοί είτε βγαίνοντας από μια σχέση είτε ακολουθώντας έναν μοναχικό δρόμο. Επιπλέον, η μέρα είναι καλή για να παρακολουθήσετε προγράμματα, εκπομπές, παραστάσεις και δρώμενα που σχετίζονται με κάθε μορφής τέχνη, να διασκεδάσετε και να το ρίξετε έξω. Κινηθείτε γρήγορα, άμεσα και χωρίς περιστροφές.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο θυμός που ξεσπά, συχνά οδηγείται στη συγχώρεση. Ο θυμός που κρύβεται, συχνά σκληραίνει και γίνεται εκδίκηση.» Edward Bulwer-Lytton

Το τραγούδι της ημέρας: Onar & Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Δεν χρωστάω σε κανέναν

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved