Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 13/2

Σελήνη στους Ιχθύες – Ακούω, βλέπω και δεν σιωπώ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 13/2


Διατηρώντας ακόμα την αίγλη από τη Νέα της φάση, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 10/2 στις 23.21 το βράδυ, βρίσκοντάς μας αποσβολωμένους από τις αποκαλύψεις και τις αλλαγές που έχουν προέλθει.


Η αλήθεια είναι πως πολλοί από εμάς λάβαμε ειδήσεις και πληροφορίες που είτε μας αφορούσαν άμεσα, είτε αφορούσαν κοντινά μας πρόσωπα. Κινήθηκαν πολλές διαδικασίες, ενώ έγινε η αρχή για κάποια καθοριστικά νέα ξεκινήματα.


Προχωρώντας στους Ιχθύες, η Σελήνη έχει σκοπό να συνεχίσει να μας διαφωτίζει σε κάποια θέματα που μας απασχολούν, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κινούμαστε στην κατεύθυνση επίλυσης των θεμάτων μας.


Στις 11/2 πλέον στις 3.29 το πρωί η σύνοδος με τον Ποσειδώνα αποτελεί πηγή έμπνευσης η οποία λειτουργεί από το προηγούμενο βράδυ. Η διαίσθησή μας είναι αλάνθαστη, ενώ τα ισχυρά μας ένστικτα, προστατεύουν από λάθος κινήσεις και εξαπατήσεις.


Στις 10.32 το πρωί το τετράγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα με υπερβολικές διαθέσεις, τις οποίες διογκώνει η σύνοδος με τον Άρη στις 11.52 το πρωί.


Ως το μεσημέρι οι πρωτοβουλίες που θα πάρουμε θα είναι συνυφασμένες με την οργή που νιώθουμε για ανθρώπους και καταστάσεις, προσπαθώντας να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας με κάθε τρόπο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα χειριστούμε τις καταστάσεις, διότι η ψυχολογική ένταση θα είναι μεγάλη. Μας δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε υπόγειες μεθόδους προκειμένου να αποδείξουμε το δίκιο μας, αλλά το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να βγούμε νικητές. Εκμετάλλευση, ψέματα, αποπροσανατολισμοί, μπερδέματα, είναι αυτά που πρωταγωνιστούν, σε μια ακόμα θολή πραγματικότητα.


Στις 16.00 το απόγευμα η σύνοδος με τον Ερμή φέρνει επιπλέον πληροφορίες και κάνει την επικοινωνία μας ακόμα πιο συναρπαστική, εφόσον όσα ακούμε και στοχεύουμε να μάθουμε, έρχονται σαν τα ποντίκια στη φάκα.


Στις 17.40 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί κάποιες σημαντικές αλλαγές που πρόκειται να συμβούν, ενώ τα συναισθήματά μας εκφράζονται απροκάλυπτα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ανάγκη για μια νέα αρχή είναι ανυποχώρητη, ενώ η ημέρα φαντάζει ήδη πολύ αποκαλυπτική.


Στις 19.04 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Κρόνο κλείνει το βράδυ μας με περισυλλογή και περίσκεψη, βοηθώντας μας να ενεργήσουμε με σύνεση και αυτοέλεγχο. Οι επαφές με ηλικιωμένα πρόσωπα είναι ευεργετικές, ενώ θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, τείνουν να βρουν λύση.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ημέρα που θα βγάλει πολλά στο φως.


Στις 12/2 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να βυθιστούμε στην Ιχθυακή της αύρα. Η φαντασία μας θα καλπάζει, ενώ η μνήμη που θα ανατρέχει στο παρελθόν, θα αναδείξει κάποιες λεπτομέρειες πολύ καθοριστικές.


Το διάλλειμα αυτό είναι πολύ απαραίτητο, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε, καθώς η Σελήνη περνάει στον δυναμικό και παρορμητικό Κριό στις 13/2 στις 3.52 το πρωί καλώντας μας για την κίνηση ματ.


Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Σκορπιοί, ακούνε τις διαισθητικές φωνές που οδηγούν στις σωστές κινήσεις και διαδρομές.


Παρθένοι και Δίδυμοι και Τοξότες χρειάζονται ηρεμία και υπομονή, προκειμένου να αποφύγουν λάθη και συγκρούσεις.


Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι, Λέοντες έχουν όλα τα εφόδια για να είναι οι ισχυροί, σε έναν αγώνα που θα τους δικαιώσει.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved