Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα


Καλημέρα σε όλους τους αστρόφιλους! Τελευταία μέρα της εργασιακής εβδομάδας όπως θα λέγαμε στην Π.Μ (Προ Μνημονίου) εποχή. Ο ΓΑΠ είχε πει «στόχος μου είναι ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια», έτσι τώρα δυο εκατομμύρια Έλληνες είναι σε μόνιμη άδεια ενώ οι υπόλοιποι δουλεύουν με συνθήκες λίγο καλύτερες από το Μεσαίωνα. Τέλος πάντων, σήμερα θα δούμε το ζήτημα που έχει προκύψει περί ιθαγένειας. Το Συμβούλιο Επικρατείας ακύρωσε το νόμο περί ιθαγένειας και η Ρεπούση έχει γίνει έξαλλη. Αλήθεια γιατί τέτοια πρεμούρα για την απόκτηση ιθαγένειας; Μπορεί κάποιος να πάρει την Ελληνική Υπηκοότητα και να έχει τα προνομία που έχει και κάθε Έλληνας. Πχ με 25 ευρώ μπορεί να έχει σνακ, αναψυκτικό και μια σφυρίχτρα έκτακτης ανάγκης για τη νοσοκόμα, με το νόμο του Λυκουρέντζου. Ιθαγενής είναι ο αυτόχθονας κάτοικος μιας χώρας σε αντιδιαστολή με τους αποίκους ή τους απόγονους αυτών. Για να μην τρελαθούμε τελείως οι ιεραπόστολοι όταν πήγαν στην Αφρική και είδαν του ιθαγενείς της, τι έβλεπαν τους πολιτογραφημένους Ευρωπαίους που είχαν κάνει σολάριουμ; Ίσα δικαιώματα για άλλους, νόμιμα και ηθικά αποδεκτά!


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της


Άρης=Πλούτωνας/Δίας=Μεσουράνημα/Άδμητος=Άδης/Ποσάιντον=Κρόνος/Άδης


Τυχερά και επιτυχή σχέδια. Εμμονές σε θέματα εργασίας. Ειδική επεξεργασία. Απομόνωση. Μοναχικότητα. Προβλήματα υγείας. Απώλεια μετά από μακροχρόνια ασθένεια.


Συμβουλή
Ένας κύκλος σχεδίων έχει τύχη ή κλείνει με επιτυχία. Η επιμονή γύρω από ζητήματα εργασίας στοχεύει να γίνει η αρχή για κάτι νέο, που θα αποτελέσει την αφορμή για επαγγελματική ή κοινωνική ανάπτυξη. Όμως υπάρχουν καθυστερήσεις καθώς χρειάζονται περισσότερα στοιχεία και αξιολόγηση αυτών. Εάν κάτι σας πνίγει βγάλτε το από μέσα σας, γράψτε το, συζητήστε το και μην καθηλώνεστε στην καρέκλα της απραξίας. Στη ζωή δεν υπάρχουν λύσεις, υπάρχουν δυνάμεις σε κίνηση.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Λαός που βαδίζει προς το θάνατο τραγουδώντας, βαδίζει προς τη ζωή.» Πολύβιος Δημητρακόπουλος

Το τραγούδι της ημέρας: Immigrant Song – Led ZeppelinLed Zeppelin

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved