Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 5 έως 8 Φεβρουαρίου

Νότες αισιοδοξίας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 5 έως 8 Φεβρουαρίου


Ουσιαστικά, η ιστορία μας ξεκινά από εκεί που είχαμε τελειώσει την προηγούμενη φορά, αφού το «καρεδάκι» που έχουν στήσει οι τέσσερις αστέρες καλά κρατεί. Άρης, Ποσειδώνας, Δίας και Χείρωνας έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, δηλαδή στο πως θα μας αναγκάσουν να ανακράξουμε «ήμαρτον Κύριε»!
Ο Άρης με το Δία προπονούνται στις φωτιές, ενώ ο Ποσειδώνας αντεπιτίθεται με πλημμύρες και υγρό πυρ, τόσο στην Βυζαντινή εκδοχή του, όσο και στην Ινδιάνικη ως «νερό της φωτιάς». Ορδές από ξωτικά βουτάνε στο μεθύσι κι αρχίζουν να πειράζουν τους θνητούς, που δεν ξέρουν πια τι να πιστέψουν.


Ο αδύναμος κρίκος της υπόθεσης βέβαια είναι ο Χείρωνας, που δεν ξέρει από που να φυλαχτεί κι έχει πάρει το καβούκι του αγκαλιά, ψέλνοντας το Τη Υπερμάχω. Γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα, μόνον ένα θαύμα τον σώζει. Βλέπει τον Άρη ξαναμμένο να έρχεται αγριεμένος κατά πάνω του, με σκοπό να του βγάλει τα μέσα έξω. Καναπέδες, καρέκλες, αναμνήσεις, σεντούκια, συναισθήματα κι ότι άλλο έχει χώσει επιμελώς στην υποτιθέμενη ασφάλεια του. Κι όπως τα παλιά τα χρόνια οι νησιώτες σήμαιναν συναγερμό μόλις έβλεπαν να πλησιάζουν τα πειρατικά, έτσι κι αυτός κτυπά τα σήμαντρα της εκκλησιάς καλώντας τους πιστούς σε μια ύστατη πράξη αντίστασης ή φυγής: «Δεύρο έξω νοικοκυραίοι, πλάκωσαν οι βάρβαροι»!

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι καλούνται πρώτοι να διαχειριστούν τις συνέπειες του ενεργειακού overdose των ημερών και συνάμα να διεκπεραιώσουν οικογενειακές ή περιουσιακές υποθέσεις που τείνουν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Μαζί τους και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων -υπό πίεση- σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 14η μοίρα του ζωδίου τους.

Ωστόσο, εκτός από την «μεγάλη εικόνα» μιας διαπρεπούς αναμπουμπούλας με ενδεχόμενες «άκρες» στο παρελθόν, θα έχουμε και τα τυχερά μας.
Πρώτος ο Ποσειδώνας αναλαμβάνει να μας κλείσει τα μάτια, ώστε η ενδεχόμενη δυστυχία μιας αναγκαστικής μεταβολής να φαντάζει ως ένα αθώο πικ νικ στο δάσος.
Η σύνοδος του με τον Ερμή, είναι από τις όψεις που δεν ευνοούν τα πρακτικά θέματα αλλά από αισιοδοξία και υποσχέσεις... Να φαν κι οι κότες!
Και δεν είναι λίγες οι φορές που ένα όνειρο ή μια φευγαλέα πεποίθηση αποδεικνύονται πολύ πιο αποτελεσματικά από την ορθή λογική μας. Με όπλο τη διαίσθηση λοιπόν και την πίστη στο λάθος που μπορεί να αποδειχθεί σωστό, έχουμε το δικαίωμα να υλοποιήσουμε το όνειρο ή στην χειρότερη περίπτωση να γλιτώσουμε από πιέσεις και σκοτούρες ρίχνοντας έναν ξεγυρισμένο υπνάκο.

Αρωγός στην αισιοδοξία είναι και η Αφροδίτη, η οποία σχηματίζει ένα... περιζήτητο τρίγωνο με το Δία. Γιατί κάθε φορά που συναντιούνται η «Ωραία» κι ο «Χοντρός», το κέφι ανάβει κι όλες οι στενοχώριες φεύγουν ζαλισμένες από τους τρελούς χορούς.
Εδώ, οι πρώτοι δικαιούχοι είναι οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Αέρα, που όλο και κάποιο «τυχερό» θα κλέψουν από τη μοίρα. Ανάλογα ευνοημένοι είναι και τινές εκ των ζωδίων της Γης, δηλαδή όσες και όσοι έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα του ζωδίου τους.

Βέβαια, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, που έχουν λόγο ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας, αυτή η «ελευθεριότητα» του Δία, θα συμβάλλει και στη δημιουργία σχέσεων, κάτι που θα τέρψει κυρίως τις μοναχικές ψυχές.
Γιατί στους υπόλοιπους, τους «έχοντες και κατέχοντες σύντροφο», ενδέχεται να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις, ανατροπές και τελειώματα «δι' ασήμαντον αφορμήν». Ο Δίας έχει την ικανότητα να αίρει δισταγμούς και δικλείδες ασφαλείας, λειτουργώντας καταλυτικά σε μια σχέση που βασίζεται περισσότερο στα πρέπει, τις ανασφάλειες και τους φόβους μας, παρά σε μια πραγματική αγάπη. Όλα στο φως λοιπόν κι όποιος αντέξει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved