Πλανητικές Απόψεις: Αφήστε τα παιδιά να χαθούν στην φαντασία…

Kάθε Τέταρτη, μέσα από αυτήν την στήλη, θα υπάρχουν πρακτικές αστρολογικές συμβουλές για τα μικρά σας.

Πλανητικές Απόψεις: Αφήστε τα παιδιά να χαθούν στην φαντασία…

Η Ιχθυακή ενέργεια αρχίζει να πλημμυρίζει την ζωή μας καθώς πολλοί πλανήτες θα κινηθούν σε αυτό το ζώδιο, ενώ ο Ερμής και ο Άρης είναι ήδη εκεί. Εμείς εδώ στο Astrology.gr, αγκαλιάζουμε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, όπως είναι οι μαμάδες και κάθε Τέταρτη, μέσα από αυτήν την στήλη, θα υπάρχουν πρακτικές αστρολογικές συμβουλές για τα μικρά σας.


Είναι σημαντικό να προσέξετε ιδιαίτερα την επικοινωνία και την διάθεση τους, καθώς κι αυτά επηρεάζονται, ιδιαίτερα όταν ο Ερμής στους Ιχθύες θα ακολουθήσει ανάδρομη πορεία. Η παιδιάστικη, νοσταλγική πτυχή της προσωπικότητάς τους θα έρθει στην επιφάνεια, ενώ είναι σημαντικό κάθε φορά που θα κάνουν κάτι ιδιαίτερο να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα μικρό φανταστικό κόσμο γύρω τους. Πως; Χρησιμοποιήστε κάποια μαλακά παιχνίδια, μπαλόνια, κούκλες, κ.λπ., για να το κάνετε αυτό.


Είναι γεγονός ότι θα αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο ποσοστό δυσκολίας για να τα κάνετε να συμμορφωθούν με τα προγράμματα και τα ωράρια, γιατί θα έχουν μια διάθεση ονειρική και αφηρημένη. Επίσης, θα θέλουν να μείνουν μόνα τους συχνά. Είναι καλύτερα να τα αφήσετε μόνα τους για να παίξουν σιωπηλά και να έρθουν κοντά σας όταν είναι έτοιμα, ακόμη κι αν μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι η ώρα για το δείπνο και για όχι το μεσημεριανό γεύμα.


Όσοι είναι καθηγητές ή δάσκαλοι μπορεί να βρουν λίγο δύσκολο να χωρέσουν τα παιδιά, αυτή την χρονική περίοδο, σε ένα συγκεκριμένο καλούπι. Φροντίστε να κρατήσετε το ενδιαφέρον τους σε διάφορες μορφές τέχνης, μουσικής, χορού και οτιδήποτε είναι δημιουργικό. Επιπρόσθετα, διαβάστε τους πολλά παραμύθια με ξωτικά, νεράιδες και μυθικά δέντρα για να χαθούν στον φανταστικό κόσμο, ενώ παιδιά που είναι αρκετά καλά με τις λέξεις, μπορούν να εμπλακούν σε κάποια μορφή ποίησης ή αφήγησης.
Έτσι, προσθέστε το δικό τους χρώμα και τη ζεστασιά τους σε οποιαδήποτε κατάσταση. Κάθε φορά που θα αρχίζουν να φαντάζονται, να τα ενθαρρύνετε να συλλάβουν με τη μορφή της ζωγραφικής, των ποιημάτων ή άλλων μορφών τέχνης. Στη συνέχεια, απαλά να τα σπρώχνετε να αντιμετωπίσουν τις βίαιες πραγματικότητες της ζωής. Μην καταπνίξετε τις φαντασιώσεις τους, γιατί χρειάζονται να χτίσουν την δύναμη για να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα της ζωής.


Η δική μου πρόταση είναι να φτιάξετε ένα κουκλοθέατρο με τα χέρια σας στο σπίτι για να διευκολύνετε την αυτοέκφρασή τους και την περιήγηση στο μαγικό κόσμο του ονείρου και του παραμυθιού που αναζητά το Ιχθυακό vibe των ημερών.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved