Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα


Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε κοσμικό επίπεδο, ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ο Γιώργος Παπαδάκης εν εξελίξει μιας λεκτικής τους αντιπαράθεσης του είπε ««καλώς τον μπουμπούκo» εκείνος έβγαλε το ακουστικό, σηκώθηκε, έφυγε και μετά επέστρεψε. Τι ακριβώς έγινε; α) προσβλήθηκε αλλά επέστρεψε για χάρη του κοινού που τον περίμενε β) σκέφτηκε «δεν με φτύνουν, βρέχει», πάω να πάρω ομπρέλα και έρχομαι γ) είχε ένα έκτακτο εντερικό προβληματάκι και δεν ήθελε να «ακουστεί» όπως είχε συμβεί με τον Πάγκαλο σε βραδινή εκπομπή δ) τίποτα από αυτά, προτιμάτε να δώσετε μια άλλη ερμηνεία.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της


Ήλιος=Βόρειος Δεσμός/Μεσουράνημα=Δίας/Απόλλων=Αφρόδιτη/Ερμής=Κρόνος/ΜηδενικήΚριού


Οι ψυχικές επαφές και οι επιρροές αυτών. Επιτυχείς εμπορικές συναλλαγές και επιστημονικές εργασίες. Ματαιόδοξες ενέργειες. Δραστηριότητες μαζί με φίλους και γνωστούς. Το κύκνειο άσμα. Ημέρα χωρισμού.


Συμβουλή


Σήμερα μπορείτε να τα πάτε πολύ καλά σε τομείς που η λειτουργία τους βασίζεται σε σύμβολα (νότες, χημικούς τύπους, μαθηματικές πράξεις, κάρτες ταρό κτλ) και ιδιαίτερα αν είστε παρέα με άλλους. Αν έχετε μαγαζί με ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ ή άλλα προϊόντα ίσως σήμερα δείτε μεγαλύτερη κίνηση πέρα από τη βιτρίνα και στο ταμείο σας. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο αγώνα, να πάτε πεζοπορία ή να βρεθείτε μαζί με φιλικά πρόσωπα. Τέλος, κάποιοι από εσάς θα στρίψετε γωνία βλέποντας κάποιο πρόσωπο ή θα βαρέσετε κανόνι σε κάποια σχέσης σας.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση». Umberto Eco


Το τραγούδι της ημέρας: (Αφιερωμένο από τον Παπαδάκη στον Άδωνη, ιδιαίτερα οι πρώτοι στίχοι) Άδωνις – Άλκηστη Πρωτοψάλτη

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved