Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/2

Σελήνη στον Τοξότη – Αν μας αντέξει η σκηνή, θα φανεί στο χειροκρότημα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/2


Μετά από ένα διήμερο που όσοι δεν έφθειραν τις σάρκες τους στο ξεκαθάρισμα των απωθημένων, τις προσέφεραν ηδυπαθώς στον ερωτισμό τους, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 4/2 στις 17.46 το απόγευμα.

Ως το βράδυ η μεταβολή της διάθεσης θα σέρνεται προς την καλυτέρευσή της, λόγω των δυσαρμονικών όψεων με τους Άρη και Ποσειδώνα που κορυφώνονται στις 21.24 και 21.30 αντίστοιχα. Συναισθηματικές αντιδικίες που προέρχονται από απεγνωσμένες πρωτοβουλίες, είναι πολύ πιθανές, ενώ η εκτόνωση έρχεται μέσα από καλλιτεχνικές αποδράσεις και ασχολίες.
Στις 23.40 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, κλείνει το βράδυ με διάθεση να παραιτηθούμε από κάθε αρνητική και ψυχοφθόρα σκέψη και να οδηγηθούμε σε ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν από την επιστράτευση της αισιοδοξίας.

Στις 5/2 στις 3.33 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 6.13 το πρωί η αντίθεση με τον Δία μας ξυπνάνε με προτρεπτικούς ήχους στα αυτιά μας.
Η μέρα ως το μεσημέρι θα έχει αρκετή δόση υπερβολής, ενθουσιασμού και θετικής σκέψης. Αναπτύσσοντας τις θεωρίες μας στους άλλους, προσπαθούμε να πείσουμε για τις προθέσεις μας, υποσχόμενοι πως δεν θα τις εγκαταλείψουμε μέχρι να τις δούμε εκπληρωμένες. Η μέρα θα είναι πολύ κοινωνική ενώ ευνοούνται οι δραστηριότητες και οι μετακινήσεις για διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Καλό θα ήταν να μην φανούμε αναβλητικοί λόγω αυξημένης αυτοπεποίθησης και να μην σπαταλήσουμε περισσότερα χρήματα και συναισθήματα από όσο πραγματικά χρειάζεται.
Στις 22.43 το βράδυ η κορύφωση του εξαγώνου με τον Ήλιο, δημιουργεί από το απόγευμα ευεξία και οι συναναστροφές μας αποτελούν ελιξίριο. Οι επαφές με φίλους, ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες, είναι ότι καλύτερο για αυτό το διάστημα.

Στις 6/2 στις 19.56 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή η Τοξοτίσια φλόγα της μας κρατάει σε εγρήγορση και όμορφες περιπλανήσεις.

Τοξότες, Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αποτελούν το dream team του διημέρου, σκοράροντας εντυπωσιακά και λαμβάνοντας ένα τρόπαιο.
Παρθένοι και Ιχθύες εμπνέονται, υπερβάλλουν, ανακυκλώνονται και δυσκολεύονται τελικά να πάρουν αυτό που επιδιώκουν.
Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, γίνονται θεατές και χειροκροτητές των προτροπών των άλλων.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved