Πλανητικές Απόψεις: Ιδέες για ξεχωριστό στυλ

Συμβουλές για το ντύσιμό μας με οδηγό την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Πλανητικές Απόψεις: Ιδέες για ξεχωριστό στυλ

Με τον πλανήτη του καλού γούστου, την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Υδροχόου (έως τις 26 Φεβρουαρίου), ήρθε η ώρα να διασκεδάσουμε τις εκλεκτικές ευαισθησίες μας και να ντύσουμε την καθημερινότητά μας με ασυνήθιστα, μοναδικά στυλ.

Η Αφροδίτη εδώ μας θυμίζει να παραμένουμε πιστοί στην ατομική αισθητική μας, ανεξάρτητα από τις αξίες ή τις απόψεις των άλλων. Όπως και να έχει η ομορφιά, όταν πρόκειται για την Αφροδίτη στον Υδροχόο, είναι σίγουρα στο αντικειμενικό μάτι του καθένα.
Για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ατομικιστική οπτική της Αφροδίτης αυτό το μήνα, θα πρέπει να ασκήσουμε την εξουσία της ελεύθερης επιλογής. Αν το ντύσιμο μας έχει γίνει μια ρουτίνα επανάληψης, ήρθε η ώρα για αγορές όπου η διαίσθηση, η μοναδική αίσθηση του στυλ και η προθυμία να αναλάβουμε ορισμένα ρίσκα μόδας, να κυριαρχήσει. Είτε αυτό σημαίνει την αγορά ενός νέου ή vintage στοιχείου, είτε απλά να προσπαθήσουμε να αφυπνίσουμε τον εσωτερικό στυλίστα που κρύβουμε μέσα μας.

Μέρη που θα έχουμε πληθώρα επιλογών μπορεί να είναι υπαίθριες αγορές ή καταστήματα με ρούχα σχεδιαστών ή μάρκας με έκπτωση, που θα μας βοηθήσουν στην λήψη αποφάσεων, πατώντας πάνω στην δική μας αισθητική. Από τα πολλά πλεονεκτήματα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, είναι ο συνδυασμός ετερόκλητων στοιχείων από διαφορετικά καταστήματα για να δημιουργήσουμε μια πρωτότυπη αισθητική για τον εαυτό μας, που θα μας διδάξει πόσο πολυμήχανοι και ικανοί μπορούμε να γίνουμε, όταν εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας ιδιορρυθμία. Η ικανοποίηση που προέρχεται από τις αγορές με το μάτι, χωρίς να ζητήσουμε την συμβουλή κανενός, παρά μόνο την δική μας κρίση, είναι μια πραγματικά θετική έκφραση αυτής της θέσης.

Όσον αφορά στο ντύσιμο μας το στυλ μας γίνεται πιο φιλελεύθερο, εκκεντρικό και ανοιχτόμυαλο με την τάση να φορέσουμε οτιδήποτε εκκεντρικό, ασυνδύαστο και δεν μας πειράζει καθόλου, αν σοκάρει λίγο. Τα αξεσουάρ επίσης, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι εκείνα που έχουν νόημα ή μεταφέρουν κάποιο μήνυμα, με έμφαση σε κρυστάλλους και πολύτιμους λίθους.

Το μακιγιάζ μας, μπορεί να υιοθετήσει την απόλυτη φυσικότητα μεχρι τα πιο έντονα χρώματα. Η κλίμακα των χρωμάτων εδώ αγκαλιάζει από το απλό ασήμι έως τα πιο φωτεινά χρώματα όπως το μεταλλικό πράσινο, το λεμονί, το μπλε ηλεκτρίκ και το τιρκουάζ. Στα χείλη πάλι, επιλέγουμε πολύ λαμπερά κραγιόν στα χρώματα του γερανιού, του πορτοκαλιού και του ανοιχτού πορφυρού.
Ενώ σε αυτήν την περίοδο τα μαλλιά μας μπορούν να γίνουν μια επαναστατική πράξη και οτιδήποτε το περίεργο ή ξεχωριστό, μας... κάνει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved