Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/2

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα


Ο οίκος Moody's άδειασε τον τσάρο της ελληνικής οικονομίας κύριο Στουρνάρα λέγοντας ότι η Ελλάδα θα είναι σε ύφεση μέχρι το 2016. Ότι θα υπάρξει ανάκαμψη τη συγκεκριμένη χρονιά έχουμε γράψει και εμείς, λέτε να διαβάζει astrology.gr η Μoodys; Από την άλλη ένας Γερμανός αναλυτής που ζει στην Αμερική υποστήριξε πως οι Έλληνες θα έπρεπε να βραβευτούν με νόμπελ για την αντοχή τους. Μπα, το αφήνουμε στην ευρωπαϊκή ένωση που είναι και οικογένεια μας. Οικογένεια από τις λίγες . Κατά την άποψη του, η διάσωση θα μπορούσε να στοίχισε 50δις προ ΔΝΤ ενώ τώρα θα ακουμπήσει το μισό τρις. Συγχρόνως, το ΔΝΤ αρχίζει να τα μασάει, υποστηρίζοντας ότι έγιναν λαθεμένες εκτιμήσεις με την υπόθεση της Ελλάδος. Είναι και το σκάνδαλο με την ΕΛΣΤΑΤ που έχει βγει στην επιφάνεια και κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας (Δεν ήξερα, δεν είδα, εμείς ΔΝΤ τίμιοι άνθρωποι). Τα αστρολογικά μου ραντάρ πάντως πιάνουν σκανδαλάκια να έρχονται στην επιφάνεια με Στουρνάρα και Κεδίκογλου.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της


Άρης=Μεσουράνημα=Αφροδίτη/Άδης=Κρόνος/Κιούπιντο=ΚρόνοςΥποθετικος/Βουλκάνους=Ποσειδώνας=Βουλκάνους/Βόρειος Δεσμός


Διαταγές. Παράνομες Σχέσεις. Ληστείες. Περιοδικές συνεδριάσεις για διακοπή εργασίας. Πολιτική δραστηριότητες. Αγώνες υπέρ ή κατά της κυβέρνησης. Μολύνσεις. Καταστροφές. Αποχαυνωμένη δράση. Εργατικοί. Πολυάσχολοι.

Συμβουλή

Της κλοπής, της αρπαγής και της «αρπαχτής» είναι αυτές οι μέρες που το αστρολογικό σκηνικό είναι θολό και ομιχλώδες. Προβλέπονται λάθη, παραποιήσεις , ελλείψεις προσοχής και καταστάσεις «μαλλιά κουβάρια» που δεν μπορείτε να βρείτε την άκρη. Πίνετε με μέτρο, κοιτάτε την ημερομηνία λήξεων φαρμάκων και τροφίμων και κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και έχετε μαζί σας μαγκούρα ή ομπρέλα μπορεί να σας χρειαστεί.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μερικές φορές η παράνοια απλώς διαθέτει όλες τις πληροφορίες». William Burroughs

Το τραγούδι της ημέρας: Τόλης Βοσκόπουλος – Λάθος δρόμο πήραμε καρδιά

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved