Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/2

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/2

Μπήκαμε στην 1η Κυριακή του Φεβρουαρίου και εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη μέρα και μια δημιουργική εβδομάδα. Σήμερα, έχουμε την προεπισκόπηση της εβδομάδας, υπογραμμίζοντας σε αδρές γραμμές το αστρολογικό περιεχόμενο κάθε μέρας. Πάμε...
Η Δευτέρα προοιωνίζει λάθη που αν και δείχνουν ακούσια είναι εσκεμμένα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διατροφής και υγιεινής και έχετε το νου σας για μολύνεις, δηλητηριάσεις και αποστήματα. Η Τρίτη φέρνει μαζί της ένα κύμα αισιοδοξίας αφού κάποια σχέδια θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Ο Άρης αν και κάπου θα προσπαθήσει να τα χαλάσει εσείς συνεχίστε με μότο «αντέχουμε, σχεδιάζουμε και προχωρούμε». Η Τετάρτη είναι μέρα υπερβολής, με λογομαχίες, έριδες και μεγαλόσχημες κουβέντες να πρωτοστατούν ενώ θα κρύβουν μέσα τους διφορούμενες πολλαπλές αναγνώσεις και ερμηνείες. Η Πέμπτη αν και κάπως δύσκολη, εξαιτίας του ότι θα έχετε την τάση να ζητάτε από τους άλλους περισσότερο από όσα μπορούν, θα σας δείξει ποια είναι τα όρια των άλλων. Θυμηθείτε ότι οι αψιμαχίες ίσως στοιχίσουν. Η Παρασκευή έχει χιούμορ μα και δείχνει επιβεβαίωση των προαισθημάτων σας για πρόσωπα και καταστάσεις. Ο έρωτας ίσως ξεπροβάλλει σαν ανθός μιας φιλίας.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της
Αφροδίτη=Ερμής/ΒόρειοςΔεσμός=Ποσειδώνας/Άδης=ΚρόνοςΥποθετικός/Άδμητος=Αφροδίτη/Ωροσκόπος
Φλερτ. Ερωτικές Σχέσεις. Διάλογοι αγάπης. Εξαπατήσεις στην αγάπη. Παραθαλάσσιοι ερωτικοί προορισμοί. Απόσυρση. Απομόνωση. Αποδοχή από τους άλλους.

Συμβουλή

Πρώτη σας επιλογή σήμερα ο έρωτας. Αν μάλιστα κάνετε μια βόλτα σε μέρη κοντά στη θάλασσα ή σε ειδυλλιακά θέρετρα θα περάσετε υπέροχα (μακριά όμως από μύδια, στρείδια και τροφές που μπορεί να έχετε αλλεργία). Ρομαντισμός, όμορφη μουσική, αναμμένα κεριά, χαμηλά φώτα μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα για εσάς και το ταίρι σας. Δεύτερη επιλογή εσείς και ο εαυτός σας, πάντα εύκαιρος. Μπορείτε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις έγνοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αισθανθείτε πνευματική και σωματική ευεξία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη σιωπή σου, δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τα λόγια σου.» J.R.R. Tolkien

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Α ( Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα)

Το τραγούδι της ημέρας: Goin through – Γαρύφαλλε

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved