Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/2

Σελήνη στον Σκορπιό – Η αναμέτρηση των απωθημένων μας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/2

Ένα αντιφατικό ψυχολογικά διήμερο ξεκινά με το πέρασμα της Σελήνης στον Σκορπιό σήμερα 2/2 στις 14.02 το μεσημέρι, η οποία θα βρίσκεται και σε φάση χάσης.
Συναισθήματα όπως αυτά του πάθους, της διεκδίκησης, της διαίσθησης, του ανεπτυγμένου ένστικτου, δίνουν τη θέση τους στην εκδίκηση, την επιθυμία για αποκατάσταση, την κτητιτκότητα και τη συναισθηματική ψυχρότητα.

Στις 14.40 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη και παράλληλα στις 14.56 το τετράγωνο με την Αφροδίτη, κάνουν από το πρωί τη Σαββατιάτικη διάθεσή μας να παίρνει πρωτοβουλίες, προκειμένου να ικανοποιήσει κάποιες επιθυμίες που έχουν τη μορφή αναγκαιότητας.
Οποιεσδήποτε εκκρεμότητες είτε πρακτικές είτε συναισθηματικές είναι ανάγκη να διευθετηθούν και για αυτό το λόγο βρισκόμαστε σε μια γλυκιά προς το παρόν ένταση, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις.
Στις 17.44 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας ακολουθεί ως το βράδυ δίνοντάς μας έμπνευση και εστιάζοντάς μας σε ένα σκοπό. Ο σκοπός αυτός γίνεται ιδιαίτερα σημαντικός και εμμονικός, κάτω από την πίεση της Σκορπίσιας Σελήνης. Εξιδανικεύοντας τις προθέσεις μας προσπαθούμε να πλησιάσουμε τον στόχο μας.

Στις 3/2 στις 8.13 το πρωί, η Κυριακή ανοίγει με την αρμονική όψη του εξαγώνου με τον Πλούτωνα, η οποία μας υπενθυμίζει για άλλη μια φορά, πως αυτό που επιθυμούμε είναι κυρίαρχο και αδιαπραγμάτευτο.
Στις 9.45 το πρωί η σύνοδος με τον Κρόνο που επηρεάζει ως το μεσημέρι, δημιουργεί συναισθηματική ψυχρότητα, γεγονός που σημαίνει πως εύκολα μπορούμε να γίνουμε δήμιοι απέναντι σε δήθεν θύματα, που προσπαθούν να μας εξαπατήσουν.
Η αίσθηση της μελαγχολίας που έχουμε βαθιά μέσα μας, συγκαλύπτεται από την αφοσίωση στο σκοπό, που μας παροτρύνει να λειτουργήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.
Στις 15.56 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το πρωί ως το βράδυ, υποδηλώνει τη σύγκρουση που νιώθουμε για αυτό που πρέπει να πράξουμε με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο, μην έχοντας άλλη λύση. Προβληματισμένοι και αδύναμοι, παρηγορούμαστε μόνο από το γεγονός, πως δεν είμαστε και ανίσχυροι.

Στις 4/2 η εβδομάδα ανοίγει με την επιρροή του τετραγώνου με τον Ερμή που κορυφώνεται στις 14.31 το μεσημέρι επηρεάζοντας από το πρωί ως το απόγευμα.
Η συνειδητοποίηση πως τα θέματά μας δεν έκλεισαν και η αμφιταλάντευση στο να πάρουμε περαιτέρω αποφάσεις μας κουράζουν ψυχολογικά, φορτίζοντας και την επικοινωνία μας. Καλό θα ήταν αυτές τις ώρες να μην κλείσουμε σημαντικά ραντεβού και να μην αποφασίσουμε για οτιδήποτε μας απασχολεί, έως τις 17.46 το απόγευμα που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη.

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Ταύροι κατακλύζονται από ευθύνες και υποχρεώσεις, βρισκόμενοι συχνά σε δύσκολη θέση.
Αιγόκεροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι, λειτουργούν καλύτερα αφουγκραζόμενοι τις καταστάσεις, παραφυλώντας στη σωστή θέση βολής.
Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες οργανώνονται πιο ανάλαφρα, αφιερώνοντας και χρόνο στην προσωπική τους ψυχαγωγία.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved