Γενέθλια στις 31/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά της χρονιάς για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 31/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Γενικές τάσεις

Μπορεί ο Κρόνος να θέτει τους δικούς του όρους (περιορισμούς, καθυστερήσεις, ευθύνες κλπ), όλα αυτά όμως δεν θα μείνουν χωρίς πλανητική... απάντηση! Και στην περίπτωση σας, ο Δίας είναι εκείνος που αναλαμβάνει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, παρέχοντας βοήθειες όπου δη. Εκείνο λοιπόν που καλείστε να πράξετε είναι να εργαστείτε μεθοδικά προωθώντας τις υποθέσεις σας κι όσο για τα εμπόδια, έχουν γνώση οι φύλακες...

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Η σχέση σας μπαίνει σε καθεστώς αμφισβήτησης, είτε από εσάς είτε από τον σύντροφο σας. Αν λοιπόν θέλετε να προλάβετε τα χειρότερα, καλό είναι να δρομολογήσετε εκείνες τις αλλαγές που θα ανανεώσουν τη σχέση σας, παρέχοντας συνάμα μεγαλύτερες ελευθερίες σε αμφότερα τα μέλη της. Διαφορετικά, η ανατροπή θα έρθει ξαφνικά κι απρόσκλητη.

Αδέσμευτοι: Νέες και πρωτόγνωρες εμπειρίες αναμένεται να σας αφήσουν μια εξωτική αίσθηση. Έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε πολύ κοντά με πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητες ή απλά ανήκουν σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον δικό σας. Οι πιο άτυχοι βέβαια, θα δουν τη σχέση να τελειώνει ξαφνικά, έτσι όπως ξεκίνησε, ακόμη κι έτσι όμως δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία, ζώντας όλα τα καλά του έρωτα.

Οικονομικά

Η τύχη δεν σας έχει εγκαταλείψει, παρότι κάποια φαινόμενα μπορεί να δείχνουν το αντίθετο. Απέναντι σε κάθε πρόβλημα υπάρχει και η κατάλληλη λύση, κι αυτή η όσμωση πιέσεων και διεξόδων θα συμβάλλει σε μια ουσιαστική ανάπτυξη και σε σημαντικές επιτυχίες.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved