Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/1

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει πάει ταξίδι στο Κατάρ για να φέρει επενδύσεις (;). Ουρά κάνουν οι σεΐχηδες και δεν προλαβαίνει ποιον να πρωτοσυναντήσει. Τι και αν η χώρα μας δεν μπορεί να κάνει διακρατικές συμφωνίες αφού είναι δεσμευμένη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το πρώτο αγόρι της τρικομματικής θα κάνει στους Άραβες μια πρόταση και αυτοί δεν θα μπορούν να αρνηθούν ( τέτοια πειθώ ούτε ο Άλ Καπόνε). Στην επιστροφή λοιπόν μαζί με τις βαλίτσες του, θα φέρει προικιά και θα μας μιλήσει με χαμόγελο για τα προξενιά και τα κουμπαριλίκια. Ωχ, ωχ...το ξέρω αυτό το χαμόγελο. Μάλιστα δεν το έχω ξεχάσει εδώ και είκοσι χρόνια. Στο αεροπλάνο ήταν ή κατέβαινε, επέστρεφε από την Αλβανία και μας έφερνε ευχάριστα μαντάτα. Θεωρώντας τον εαυτό του αγγελιοφόρο καλών επών, περιχαρής μας ανακοίνωσε ότι θα έφερνε πίσω τα αδέρφια μας, τους Βόρειους Ηπειρώτες. Χαρά, εναγκαλισμοί και πανηγυρισμοί, φυσικά στην Ελλάδα, μιας άλλης εποχής. Τότε που ακόμα την πόρτα δεν την κλειδώναμε και το καλοκαίρι κοιμόμασταν έξω. Παλιά μεγαλεία! Τέλος πάντων, ας συνεχίσω. Το πρωτοπαλίκαρο Αντώνης Σαμαράς, τότε υπουργός Εξωτερικών, κάτι ξέχασε να μας πει, δεν το έκανε από πρόθεση, αλίμονο. Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου. Τι; Ότι θα άνοιγε τα σύνορα και θα έρχονταν σωρηδόν Αλβανοί χωρίς χαρτιά, από τους οποίους πέρα από αυτούς που αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή θα υπήρχαν και αυτοί που έρχονταν κατευθείαν από τις φυλακές που άνοιξε η χώρα τους. Άλλαξε από τότε η ζωή μας και αυτό είναι πια καταγεγραμμένο στο dna μας. Ας μην μακραίνω όμως τη βαλίτσα και ας αναρωτηθούμε τα μπαγκάζια που θα φέρει ο Αντώνης Σαμαράς από τα Αραβικά Εμιράτα τι πραγματικά μας επιφυλάσσουν; Χαμογελαστά θα μας τα πει όλα ή πάλι κάτι θα ξεχάσει; Ο Προοδευμένος πάντως Ποσειδώνας στον τομέα των συνεργασιών και των συμφωνιών της Ελλάδος προμηνύει παραμυθιάσματα, εξαπατήσεις και φούσκες.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ωροσκόπος/Πλούτωνας=Αφροδίτη/Πλούτωνας=Δίας/Ποσειδώνας=Κιούπιντο/Άδης=Άδμητος/Βολυκάνους

Μεταβολές στις συνεργασίες. Αλλαγή συνεταίρων. Φτωχά αποτελέσματα σε συνεργασίες ή συμβάσεις. Ψεύτικες εντυπώσεις ότι προάγεται η ευημερία. Αίσθηση ένδειας. Χρηματιστηριακοί παίκτες. Η επιμονή φέρνει αποτελέσματα. Ευχαρίστηση από το φαγητό.

Συμβουλή

Οι όροι μιας σχέσης μπορεί σήμερα να αλλάξουν είτε γιατί δεν αισθάνεστε άνετα με το χαλινάρι σας είτε γιατί οι άλλοι θέλουν να το σφίξουν περισσότερο. Μην παραμυθιάζεστε σαν ένα άλογο που νομίζει ότι ακολουθεί το δρόμο που θέλει εκείνο ενώ ο αναβάτης το πηγαίνει εκεί που θέλει. Ακολουθήστε τη δική σας διαδρομή για να φτάσετε εκεί που η ικανοποίηση θα είναι δική σας αντί να είναι των άλλων. Πηγή απόλαυσης αποτελεί το φαγητό και σήμερα μπορείτε να του δώσετε να καταλάβει τρώγοντας με τα μάτια ή να νιώθετε ευχαρίστηση τρώγοντας για να ζείτε αντί να ζείτε για να τρώτε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ταξίδεψε στις τέσσερις γωνιές της γης, αλλά δεν θα βρεις τίποτα πουθενά. Ό, τι υπάρχει είναι μόνο εδώ.» Sri Ramakrishna Paramahamsa

Το τραγούδι της ημέρας: Δημήτρης Μητροπάνος – Μια στάση εδώ

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved