Γενέθλια στις 30/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά της χρονιάς για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 30/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Γενικές τάσεις

Ο Κρόνος δεσπόζει στη ζωή σας, οπότε τα βήματα σας θα πρέπει να είναι ζυγισμένα και προσεκτικά. Παράλληλα θα κληθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες, αξιολογώντας παράλληλα τα πεπραγμένα σας. Αποφύγετε ωστόσο να βασιστείτε σε άλλους, αφού τελικά οι ευθύνες πάλι σε... εσάς θα καταλήξουν!

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Η σχέση σας μπορεί να σκιαστεί από εξωτερικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μπει σε δεύτερη μοίρα. Σε κάποιες περιπτώσεις θα κληθείτε να συμπαρασταθείτε στον σύντροφο σας, προσέξτε όμως μήπως τελικά φορτωθείτε με ευθύνες που δεν σας ανήκουν. Το σωστό θα ήταν να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, ορίζοντας με σαφήνεια τ δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Αν έχετε παιδιά, θα χαρείτε από μια επιτυχία τους.

Αδέσμευτοι: Έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή αλώβητη από τις υπόλοιπες πιέσεις για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να μην εμπλέξετε τα προσωπικά με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά θέματα και επιπλέον να θυμάστε ότι όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Διαφορετικά, ύστερα από το «αγάπες και λουλούδια» θα βρεθείτε σε μια θέση όπου θα προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες, ενώ μια αρχική βοήθεια μπορεί να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ για μια νέα σχέση σας. Πρακτικά, το τι εξέλιξη θα έχουν τα πράγματα, εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τις δικές σας διαθέσεις και την δική σας πολιτική, οπότε φροντίστε να μην τα κάνετε θάλασσα!

Οικονομικά

Εδώ καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και προνοητικοί, αφού οι έξωθεν πιέσεις και τα προβλήματα δεν θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε άνετα. Για αγορές ας μην γίνει καν συζήτηση, μπορείτε όμως να πωλήσετε κάτι που «περισσεύει». Το σωστό θα ήταν να συνδυάσετε την επιβεβλημένη λιτότητα με μια ουσιαστική οργάνωση των οικονομικών και των επαγγελματικών σας, επιλέγοντας και κρατώντας τις πιο σταθερές και αξιόπιστες λύσεις. Αντίθετα αν ξανοιχτείτε ή ενδώσετε σε αιτήματα για οικονομική βοήθεια, η εξέλιξη των πραγμάτων δεν θα σας αρέσει. Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα, αναμένεται περισσότερη δουλειά, με ζητούμενο το «κτίσιμο» μιας πορείας πάνω σε σταθερές βάσεις, χωρίς όμως να έχετε άμεσα οφέλη.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved