Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/1

Σελήνη στην Παρθένο – Έχω διαβατήριο αλλά όχι εισιτήριο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/1

Μετά από την ολοκλήρωση της ολόγιομης φάσης της, με μια Πανσέληνο που αρκετοί θα την θυμούνται για πολύ καιρό, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 29/1 στις 1.28 το πρωί, δίνοντάς μας την ευκαιρία για έναν απολογισμό.

Στις 5.07 η κορύφωση της αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση του ξυπνήματος μετά από μέθη. Όσο και αν νομίζουμε πως λειτουργούμε κανονικά, η επαφή με την πραγματικότητα κάπου παραπαίει, δημιουργώντας μας σύγχυση και ουτοπία. Η πρακτική σκέψη προσπαθεί να επιβληθεί, προκύπτοντας αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Κάτω από την επήρεια αυτής της όψης καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε με οτιδήποτε βαρυσήμαντο.

Στις 13.14 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει παράλληλα από το πρωί, αυξάνει την υπερβολή ειδικά στις σκέψεις και στην κατάστρωση σχεδίων, καταλήγοντας σε μια νιρβάνα η οποία δεν μας οδηγεί σε επιθυμητά αποτελέσματα.

Στις 20.36 το βράδυ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 22.13 το εξάγωνο με τον Κρόνο, βοηθούν από το απόγευμα ως το βράδυ να συνέλθουμε από την ψυχολογική σύγχυση στην οποία βρισκόμασταν. Η εσωτερική ηρεμία αποκαθίσταται και κυρίως ο αυτοέλεγχος, ώστε να χειριστούμε τις υποθέσεις μας επιμελώς και χωρίς εντάσεις.

Στις 30/1 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συλλογιστούμε, κάνοντας μια βαθύτερη αξιολόγηση των γεγονότων και καλμάροντας την εσωτερική μας έξαψη.

Στις 31/1 στις 4.00 το πρωί το τρίγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με καλή διάθεση, επιθυμία για κοινωνικές επαφές και τάση να ξεσκάσουμε και να αποδράσουμε.

Η διάθεση αυτή γιγαντώνεται και φοράει ένα πλατύ χαμόγελο, καθώς στις 8.36 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για να μας εκστασιάσει ρυθμικά και απρόσμενα.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνοι αντιλαμβάνονται πως οι κόντρες θα κοστίσουν πολύ περισσότερο από αυτό που οφείλουν να πράξουν ουσιαστικά.

Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, μπερδεύονται σε δίχτυα υπερβολής και επαναλαμβανόμενων λαθών.

Ζυγοί, Λέοντες, Κριοί και Υδροχόοι έχουν την αίσθηση της αποκατάστασης, προσπαθώντας για το καλύτερο.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved