Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/1

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες από 1/6/2013 χωρίς καμία συναίνεση, αρκεί ο νόμος που 984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 που πέρασε στα μουλωχτά πριν από δυο χρόνια η κυβέρνηση Παπανδρέου. Μέχρι πρότινος, η λήψη οργάνων γινόταν από όσους είχαν εκφράσει γραπτώς την επιθυμία στον ΕΟΜ (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων) ή όταν υπήρχε η συγκατάθεση των συγγενών για την αφαίρεση και δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση. Αντιλαμβάνεστε τί γραφειοκρατία, καθυστερήσεις και υπηρεσιακά έγγραφα συνεπαγόταν όλη αυτή η διαδικασία; Για να μην παραλείψω ότι έδειχνε σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Πράγμα ανεπίτρεπτο στην νέα εποχή που οραματίζονται τα τζιμάνια της επιχείρησης «Ελληνικός Αφανισμός». Πλέον, με το νέο νόμο, η αφαίρεση οργάνων θα πραγματοποιείται από «Οργανισμούς Αφαίρεσης», που είναι νοσοκομεία Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή ιδιωτικές κλινικές, που έχουν λάβει τη σχετική άδεια και όχι αποκλειστικά από τον ΕΟΜ, όπως γίνεται παγκοσμίως. Σας έρχεται το εκκαθαριστικό, το χαράτσι, η ΔΕΗ και λέτε «θα πάρουν τα .....»; Ξανασκεφτείτε το! Γιατί αν βρουν συμβατό δέκτη θα τα πάρουν. Καλύτερα «Δεν σας δίνω μία», «ουκ αν λάβεις παρά που μη έχοντος» ή πρώτα κάνετε μια δήλωση εναντίωσης για να είστε καλυμμένοι και ξεκινήστε από την αρχή.

Η εξίσωση με την ερμηνεία της

Κρόνος Υποθετικός=Κρόνος/Ποσειδώνας=Σελήνη/Ήλιος=Αφροδίτη/Μεσουράνημα=Δίας/Κιούπιντο

Απάτες που προκαλούνται από κυβερνητικά στελέχη. Μεγάλης διάρκειας συμπτώματα διάλυσης της κυβέρνησης. Σφάλματα από τους προγενέστερους υπεύθυνους ή τους προγόνους. Ειδικές ρυθμίσεις. Πολιτικός γάμος. Σεβασμός στην ιεραρχία. Οικογενειακές συνεδριάσεις. Συνδέσεις με προεξέχοντα πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής ή προϊσταμένους διάσημων εταιρειών.

Συμβουλή

Ψύλλοι στα αυτιά σας, πιθανόν, να μπουν ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως τα νομίζατε ή ότι άνθρωποι στους οποίους στηριζόσασταν δεν είναι αυτοί που ελπίζατε. Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη αντίθετα θα πάρουν καιρό. Αν είστε αντιμέτωποι με ένα χρόνιο πρόβλημα, δεν θα πρέπει να μην κάνετε τίποτα, επειδή πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά. Κάντε ό,τι μπορείτε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το ότι κάτι καλό μπορεί να βγει από κάθε γεγονός είναι πιο σωστή θέση από την άποψη ότι όλα γίνονται για καλό, που σίγουρα είναι λάθος» James Feibleman

Το τραγούδι της ημέρας: Κρίση – Νίκος Μακρόπουλος

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved