Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/1

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Σε business class ταξίδεψε ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνοντας στην Νέα Υόρκη μέσω Φρανκφούρτης. Σε οικονομική θέση, δεν βρήκε ή δεν ήθελε; Ποιος άραγε πραγματικά ξέρει; Το θέμα είναι ότι, ανεξάρτητα για ποιους πραγματικά λόγους έχουν οργιάσει κάποια Μ.Μ.Ε, πολλοί σκέφτονται ως εξής « Ε και; Αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι και δικαιούται να ταξιδεύει με κάποιες ανέσεις». Γεγονός που δείχνει ότι κάποιοι δεν θέλουν με τίποτα να χωνέψουν ότι είμαστε ένα κράτος που έχει χρεοκοπήσει και περισσότερο από ποτέ είναι ωφέλιμο να γίνεται σωστή διαχείριση των πόρων του. Ωστόσο, εκτιμώ ότι το συγκεκριμένο συμβάν απαιτεί πάτημα, που σαφώς έδωσε ο Τσίπρας, για κατά μέτωπον επίθεση, όπως ακριβώς έχουμε γράψει στις προβλέψεις για την Ελλάδα του μήνα Ιανουαρίου ότι θα αντιμετώπιζε αυτό το μήνα ο Αλέξης Τσίπρας.

Η εξίσωση της ημέρας με την ερμηνεία της

Κρόνος=ΜηδενικήΚριού/Μεσουράνημα=Δίας/Ζευς=ΒόρειοςΔεσμός/Απόλλων=Κιούπιντο/ΜηδενικήΚριού=Σελήνη/Ωροσκόπος

Αίσθηση εγκατάλειψης και μοναξιάς. Αποκρουστική εμφάνιση ή συμπεριφορά. Διακοπή, εμπόδια ή καθυστερήσεις σε ένα έργο. Αναδουλειά. Ασυμφωνίες. Περιορισμένη Ελευθερία. Οικογενειακές προστριβές. Συναισθηματική ψυχρότητα σε φιλικές σχέσεις ή συνεργασίες. Προβληματικές σχέσεις γυναικών.

Συμβουλή

Πολύ πιθανόν να αισθανθείτε κουρασμένοι και εξαντλημένοι και ως εκ τούτου να πιστέψετε ότι είστε αδύναμοι ή μη ικανοί να τα βάλετε με τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Η αλήθεια είναι ότι ο δρόμος χωρίς εμπόδια συνήθως δεν οδηγεί πουθενά για αυτό και οι περισσότεροι είναι γεμάτοι από δυσχέρειες και αντιξοότητες. Από την άλλη, αν νιώθετε ότι κάποιες σχέσεις δεν σας εκφράζουν ή σας πάνε πίσω παρά μπροστά μη διστάσετε να τις αποχαιρετίσετε. Όταν μια πόρτα κλείνει μια άλλη πάντα ανοίγει.

Το απόφθεγμα της ημέρας «Το λιγότερο είναι περισσότερο μόνο όταν το περισσότερο δεν είναι καλό.» Frank Lloyd Wright



Το τραγούδι της ημέρας (ο Αλέξης αφιερώνει σε κάποια Άννα της κεντρικής επιτροπής) Άννα δεν ήμουν εγώ για αεροπλάνα – Βασίλης Καζούλης

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved