Lunar Dance: Η Αστρολογία και η κόμη του Λέοντος

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 /Ήλιος στον Υδροχόο & Σελήνη στον Λέοντα

Lunar Dance: Η Αστρολογία και η κόμη του Λέοντος


Η Σελήνη στον Λέοντα μας θέλει να λάμπουμε και χαρακτηριστικό της είναι ότι θέλει καλοχτενισμένα πλούσια μαλλιά σαν χαίτη λιονταριού. Είναι γεγονός ότι τα μαλλιά μπορούν να επηρεάσουν την συνολική εμφάνιση μας. Κρατώντας τα σε υγιή κατάσταση είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να αισθανόμαστε υπέροχα.

195273333814970850_JfCUY2ny_c

Όμως δυστυχώς, υπάρχουν διάφορα προβλήματα όπως η πιτυρίδα, το γκριζάρισμα των μαλλιών, το χάσιμο των μαλλιών, τα εύθραυστα μαλλιά και η αργή ανάπτυξη των μαλλιών που μας κάνει να στενοχωριόμαστε. Τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα ανακύπτουν λόγω της γήρανσης, του γενετικού υλικού μας, του ανθυγιεινού τρόπου ζωής, μιας χρόνιας ή σοβαρής ασθένειας και από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η αστρολογία πάντως έχει την δίκη της εξήγηση για πολλά αυτά τα προβλήματα, κρυμμένη στο δικό της πλανητικό στερέωμα που βρίσκει εφαρμογή στον γενέθλιο χάρτη μας.


Έτσι μπορούμε να βρούμε ορισμένους δείκτες που μπορούν να υποσημειώσουν διαφορές παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής μας.

75646468713091650_2Np4KiTQ_c

Καταρχάς την τριχόπτωση:

Την τάση της τριχόπτωσης αντιμετωπίζουν περισσότερο οι άνθρωποι με ωροσκόπο Κριό, Λέοντα, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο.

Ο Ερμής, αν είναι ανάδρομος και στο ζώδιο του Ταύρου ή του Σκορπιού δείχνει την απώλεια των μαλλιών που οφείλεται σε πρόβλημα του θυρεοειδούς.

Επίσης, δύσκολες όψεις μεταξύ Ερμή και Άρη δείχνουν απώλεια μαλλιών που οφείλεται σε δυσλειτουργία των επινεφριδίων.

Ένας ακόμη σημαντικός δείκτης είναι ο Ήλιος στον Κριό, που δείχνει απώλεια μαλλιών που οφείλεται σε σοβαρή αλλεργία ή περίσσεια θερμότητας από το σώμα.

Όσον αφορά την φαλάκρα:

Ένας αδύναμος Άρης σε ένα ωροσκόπιο αντιπροσωπεύει την αδύναμη δομή της τρίχας με αποτέλεσμα την φαλάκρα.

Όταν ο Άρης κάνει δύσκολες όψεις με κάθε έναν από τους ακόλουθους ωροσκόπους: Λέοντα, Παρθένο, Σκορπιό και Τοξότη το άτομο έχει την τάση να αποκτήσει φαλάκρα.

Τώρα το πρόωρο γκριζάρισμα υποσημειώνεται από:

Τον Κρόνο σε σύνοδο ή μέσα στον Ωροσκόπο που δείχνει πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών, καθώς είναι ο πλανήτης της γήρανσης.

Επίσης, δύσκολες όψεις με Σελήνη και Αφροδίτη στο ωροσκόπιο, ενισχύουν το πρόωρο γκριζάρισμα. Είναι γεγονός ότι η Σελήνη υποδεικνύει τις συναισθηματικές εκρήξεις απόρροια του στρες, ενός τραύματος, μιας κατάχρησης ή ενός σοκ που οδηγούν στο γκριζάρισμα.


Η πιτυρίδα, από την άλλη, συναντάτε σε ανθρώπους με Σελήνη στους ωροσκόπους. Η εξήγηση οφείλεται στο γεγονός ότι η πιτυρίδα πέρα από ορμονικούς λόγους, οφείλεται και σε ψυχολογικούς (αυξημένο στρες).

Τέλος οι μολύνσεις και οι διαταραχές που προκαλούν κνησμό και απολέπιση, οριοθετούνται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τον Κρόνο και τον Άρη στο ωροσκόπο που δημιουργούν βακτηρίαση και ιογενείς λοιμώξεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved