Γενέθλια στις 28/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά της χρονιάς για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 28/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας δεν θα είναι εύκολη και μην ξεγελιέστε από υποσχέσεις και υποτιθέμενες προοπτικές, αφού όλα αυτά θα αποδειχθούν χίμαιρες χωρίς τη δική σας έμπρακτη προσπάθεια. Βοήθειες θα υπάρξουν αλλά αν δεν κάνετε το καλύτερο δυνατόν, δικαιώνοντας κι εσείς αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν, η κρίση δεν θα σας αφήσει ανέγγιχτους. Πρώτα το καθήκον λοιπόν κι ύστερα βλέπουμε... Παράλληλα ίσως δοκιμαστείτε σε μια νομική υπόθεση, οπότε φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο νομότυποι.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Η προσωπική σας ζωή μπορεί να γίνει το «ξέφωτο» σε μια γενικότερα πιεστική χρονιά, αρκεί να παραμείνετε... εντός των πλαισίων της σχέσης σας. Προκλήσεις και πειρασμοί βέβαια θα υπάρξουν αλλά στην περίπτωση σας ένα «σκάνδαλο» σε αυτή τη φάση είναι μάλλον πολυτέλεια.

Αδέσμευτοι:

Ευκαιρίες για μια σχέση που σας αντιπροσωπεύει θα υπάρξουν και μάλιστα περισσότερες από μια. Το θέμα ωστόσο είναι η σταθερότητα και η διάρκεια, αφού ναι μεν θα περάσετε καλά αλλά στο τέλος θα διαπιστώσετε ότι... κάτι λείπει!

Οικονομικά

Οι πιέσεις τείνουν αυξανόμενες κι εσείς έχετε την ευκαιρία να καλύψετε κενά του παρελθόντος, δρομολογώντας συνάμα μια προσεκτική και σταθερή πορεία. Αυτό σημαίνει ότι είναι σκόπιμο να απλώσετε το χέρι σας μέχρι εκεί που φτάνετε. Αν αποφύγετε τις συνεργασίες και τις αδόκιμες πρακτικές, όλα θα πάνε καλά και το οικοδόμημα σας θα αποκτήσει σταθερές βάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως ταλαιπωρηθείτε από καταστάσεις που «δεν σας αφήνουν να αγιάσετε» ή μπλεχτείτε σε έναν κυκεώνα αντεγκλήσεων και προστριβών.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved