Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/1

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Φτάσαμε στην Κυριακή και σήμερα θα κάνουμε μια μίνι προεπισκόπηση της εβδομάδος που έρχεται. Η Δεύτερα κρύβει γεγονότα με ένταση, κυρίως για λόγους ευθιξίας, και αισθηματικά τετ-α-τετ. Την Τρίτη ίσως υπερβάλλετε ή φουσκώσετε τις προσδοκίες σας ενώ θα έχετε μια τάση να στέκεστε στις λεπτομέρειες και να μην αφήνετε κουβέντα να πέφτει κάτω. Η Τετάρτη είναι μια μέρα που θα δώσετε έμφαση σε πρακτικά πράγματα και χρήσιμες εφαρμογές. Την Πέμπτη ίσως κάποια άπλυτα βγουν στη φόρα ενώ πολύ πιθανόν να προκύψουν κόντρες με άτομα κύρους ή που έχουν κάποια μορφή εξουσίας. Την Παρασκευή η αισθηματική ζωή παίρνει τα πάνω της αποφύγετε όμως τις συναναστροφές με άτομα που δεν είναι διαλλακτικά ή έχουν την τάση σε μια συζήτηση να φανατίζονται.

Η εξίσωση της ημέρας με την ερμηνεία της

Αφροδίτη=Ζευς/Απόλλων=Σελήνη/ΚρόνοςΥποθετικός=Ουρανός/Ποσάιντον=Κρόνος/Ουρανός=Μεσουράνημα/Άρης

Καλλιτεχνικές και επιστημονικές ενέργειες. Ειρηνικές προσπάθειες. Φιλανθρωπίες. Ευνοϊκή μεταχείριση από κρατικούς λειτουργούς ή γυναίκες που βρίσκονται σε θέση κλειδί. Αρμονικές σχέσεις με άτομα με κοινή ιδεολογία, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές απόψεις. Ρήξεις και χωρισμοί. Σεξουαλική γοητεία και έλξη.

Συμβουλή

Στα συν της ημέρας συγκαταλέγονται δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε μορφή ή έκφανση της τέχνης και σχέσεις με άτομα που υπάρχει ένα κοινό ιδεολογικό ή άλλο υπόβαθρο. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κινήσεις ανθρωπιάς και σε κάποιες περιπτώσεις να αναλάβετε χρέη διαιτητή ή ειρηνοποιού. Αισθηματικά, άλλοι θα χαρείτε τις χαρές του έρωτα και άλλοι θα τα χωρίσετε τα τσανάκια σας με το έτερο ήμισυ.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα μεγάλα πράγματα δεν είναι αποτέλεσμα μιας παρόρμησης, αλλά πολλά μικρά πράγματα που μαζεύονται όλα μαζί.» George Eliot

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η : Γ) Στο γενέθλιο: Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία. Από διελεύσεις: Ουρανός στον 7ο, Ποσειδώνας τετράγωνο με Σελήνη, Ποσειδώνας σύνοδο με Ήλιο στον 5ο.

Το τραγούδι της ημέρας: Ξημερώνει Κυριακή – Γιάννης Πουλόπουλος

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved