Lunar Dance: It’s show time!

Η Πανσέληνος θέλει να καμαρώσουμε για τα ταλέντα μας, κάνοντας μια επίδειξη στην κοινωνική σκηνή με τον πιο λαμπερό τρόπο

Lunar Dance: It’s show time!

Ήλιος στον Υδροχόο/ Πανσέληνος στον Λέοντα

Αύριο το πρωί σηματοδοτείται στις 6:38 η ετήσια πανσέληνος στον Λέοντα, στον περήφανο και πνευματώδη βασιλιά του ζωδιακού κύκλου. Αν το σκεφτούμε καλύτερα είμαστε όλοι βασιλιάδες με το δικό μας τρόπο. Είναι επίσημα λοιπόν Show time, καθώς η Πανσέληνος θέλει να καμαρώσουμε για τα ταλέντα μας, κάνοντας μια επίδειξη στην κοινωνική σκηνή με τον πιο λαμπερό τρόπο. Ο Λέων αγαπά την λάμψη και διψά για χαρά, απόλαυση και αυτό-έκφραση. Να είστε έτοιμοι να βιώσετε έντονα συναισθήματα σε σχέση με την προσωπική σας διάνοια. Ο Λέων επίσης αντιπροσωπεύει το εγώ και την αυτογνωσία. Έτσι, όταν τα φεγγάρια φτάνουν στον πλήρη κύκλο τους, είναι πάντα συναισθηματικά γι' αυτό μπορούμε να περιμένουμε τους βρυχηθμούς σχετικά με τις επιμέρους ανάγκες και τις επιθυμίες που έχουμε για δημιουργία.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα ξεδιάντροπο σχετικά με την αυτοπροβολή μας υπό το φως αυτής της Πανσελήνου. Τα ταλέντα μας μπορούν να είναι μια πράξη γενναιοδωρίας, εφ' όσον η πρόθεσή μας είναι να ωφελήσουν τους άλλους, παρά να εξυπηρετήσουν το εγώ μας. Καθώς λοιπόν θα «κυκλοφορούμε» το εγώ μας εποικοδομητικά, θα αισθανόμαστε την ενότητα που μοιραζόμαστε με τους άλλους ανθρώπους. Ας εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της Πανσελήνου στον Λέοντα για να σπάσουμε τα όρια του εγώ και να επανασυνδεθούμε με το καθολικό ανθρώπινο πνεύμα. "Εγώ είμαι εσύ και εσύ είσαι εγώ," θα μπορούσε να είναι το σεληνιακό μάντρα μας.

Σχέδια, όνειρα, σχέσεις ή δημιουργικά project που ξεκίνησαν κοντά στην αντίστοιχη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 17 Αύγουστου 2012 είναι η εποχή της συγκομιδής τους! Μπορούμε λοιπόν να αποκομίσουμε τα οφέλη υπερήφανα από τις πρωτοβουλίες που πήραμε πριν από έξι μήνες.

92323861083099590_48sA7fsY_c

Το ρομάντζο εμπίπτει στον τομέα του Λέοντα και υποσημειώνει μια ενδιαφέρουσα στιγμή που μια σπίθα έλξης μπορεί να γίνει μια φλόγα που καίει από επιθυμία. Εάν αισθάνεστε λίγο πιο δυνατοί αυτή την εβδομάδα, δεν πρέπει να εκπλήσσεστε καθώς αυτή η πανσέληνος μας γεμίζει όλους με μια γλυκιά ζωτική ενέργεια. Αφήστε την να κυλίσει μέσα στις φλέβες σας και χρησιμοποιήστε την είτε στην κρεβατοκάμαρα, είτε στις στροφές που θα κάνετε σε μια πίστα. Υπάρχει μια άγρια, ζωώδης ερωτική ενέργεια στον αέρα, οπότε ας αφήσουμε τα μαλλιά μας κάτω και ατίθασα και ας απολαύσουμε το αποψινό βράδυ καθώς και την αυριανή ημέρα. Meow!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved