Γενέθλια στις 25/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά της χρονιάς για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 25/1: Πώς θα είναι η χρονιά σας;

Γενικές τάσεις

Ο μεν Κρόνος δρομολογεί εμπόδια και καθυστερήσεις, ιδιαίτερα σε τεχνικά ή πρακτικά θέματα, ο δε Δίας πριμοδοτεί εύκολες λύσεις, με την πρόθεση να σας θέσει σε τροχιά ανάπτυξης. Και επειδή ο δεύτερος είναι πολύ πιο δραστικός, τελικά παρά τα όποια προβλήματα, θα μπορέσετε να πετύχετε έναν τουλάχιστον από τους βασικούς στόχους σας.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Εδώ η επιρροή του Δία είναι ίσως η μικρότερη δυνατή, οπότε μην περιμένετε χαρές και πανηγύρια. Εξ άλλου, ακόμη κι αν η σχέση σας ανέβει μια ή περισσότερες κοινωνικές ή οικονομικές βαθμίδες, αυτό δεν διασφαλίζει την ηρεμία εντός της. Τουναντίον, η απαλλαγή από τις πιέσεις και την σύμπραξη που αυτές απαιτούσαν, ενδέχεται να αναδείξει τελικά τις αδυναμίες της, καθιστώντας αναγκαία τη λήψη αποφάσεων ως προς το τι μέλλει γενέσθαι.

Αδέσμευτοι: Όλο λάδι-λάδι κι από τηγανίτα τίποτα! Όπου «τηγανίτα» εστί μια σχέση που να σας καλύπτει συναισθηματικά. Γιατί γνωριμίες και υποσχέσεις θα υπάρξουν αρκετές, μαζί με μερικές περιπέτειες που θα σας βάλουν μεν στο «κόλπο» της καλοπέρασης αλλά θα αποδειχτούν ανεπαρκείς απέναντι στις απαιτήσεις της καρδιάς σας.

Οικονομικά

Έχετε όλα τα φόντα να προοδεύσετε, αξιοποιώντας αν χρειαστεί και πολύτιμες βοήθειες από πρόσωπα ισχύος. Το ανεπιθύμητο σενάριο της υπόθεσης είναι να βολευτείτε στα εύκολα, ξοδεύοντας τα πλεονεκτήματα σας και τρώγοντας από τα έτοιμα, δρομολογώντας έτσι με μαθηματική ακρίβεια την επόμενη... κρίση!

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved