Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/1

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Η σημαντική είδηση της ημέρας είναι ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον υποσχέθηκε πως αν κερδίσει τις εκλογές του 2015 θα φέρει δημοψήφισμα στο λαό για την παραμονή ή την έξοδο της Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς έχουμε υποστηρίξει ότι οι κίνδυνοι της Ευρώπης είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, άποψη με την οποία Γερμανοί δημοσιογράφοι φαίνεται να συμφωνούν προσθέτοντας έναν ακόμη... την Λεπέν. Στο πνεύμα του Ουρανού που φανερώνει ότι «η ανατροπή θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε» από ότι φαίνεται μπαίνει και ο Ντέιβιντ Κάμερον - κι ας μη του φαίνεται. Εξάλλου, τέτοιους τύπους ψάχνει ο Ουρανός, αυτούς που λέει κάποιος «Ποιός αυτός θα γίνει μπροστάρης για την αλλαγή;». Και αν στο ξαφνικό αναποδογύρισμα της βάρκας που υποδεικνύει ο Ουρανός, λάβουμε υπόψιν μας και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που κινούμενος αργά και σταθερά αποκαθηλώνει τις σαθρές εικόνες, τότε γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε μπει σε μια εποχή που οι όροι και οι ρόλοι στο πολιτικό σκηνικό μεταβάλλονται άρδην.

Η εξίσωση της ημέρας με την ερμηνεία της

Ουρανός=Ήλιος/Αφροδίτη=Ερμής/Ζευς=Πλούτωνας/Άδης

Ξαφνικές αγάπες, κεραυνοβόλοι έρωτες. Αιφνίδιο πέρασμα νόμων και διαταγμάτων. Απρόσμενες προειδοποιήσεις. Έκτακτα συμβούλια, αποφάσεις έκτακτης ανάγκης. Απότομη επιβολή. Απρόβλεπτη παρακμή ή πτώση. Ξαφνική επιδείνωση μιας κατάστασης προς το χειρότερο.

Συμβουλή

Ακόμα και αν πιστεύετε ότι διαβάζετε τα σημάδια των καιρών, οι εξελίξεις θα σας ξαφνιάσουν και πολύ πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που παρεκκλίνουν από αυτό που θεωρείτε ομαλό ή φυσιολογικό. Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να πάρετε ή να δεχτείτε ξαφνικές εντολές και να ακολουθήσετε την πόρτα σε κάτι νέο που πιθανόν να μην σας φαίνεται και πολύ ωραίο. Οι ερωτευμένοι της παρέας θα φανείτε ανοιχτά μυαλά σε προτάσεις που θα σας γίνουν, ενώ αν βρίσκεστε στην αναζήτηση συντρόφου ο έρωτας θα μπει στη ζωή σας... έτσι ξαφνικά. Πόσο θα μείνει; Ούτε και αυτός δεν ξέρει. Μάλλον όμως το πέρασμα του από τη ζωή σας θα είναι αστραπιαίο και πριν προλάβετε να τον συνηθίσετε θα έχει εξαφανιστεί.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αυτό που θέλουμε είναι ένα άνθρωπο με ικανό ανάστημα για να διατηρήσει την υποταγή όλων των ανθρώπων και να μας εξυψώσει από τον οικονομικό βάλτο μέσα στον οποίο βυθιζόμαστε. Στείλτε μας έναν τέτοιο άνθρωπο και είτε είναι θεός είτε είναι διάβολος, εμείς θα τον δεχτούμε!». Πολ-Ανρί Σπάακ

Το τραγούδι της ημέρας: Αντώνης Ρέμος – Έτσι ξαφνικά

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved