Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/1

Επί προσωπικού

Η μέρα ανοίγει με τη συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο που μας θυμίζει ότι η οικογένεια και οι δεσμοί που δημιουργούμε με τους πολλούς στενούς μας ανθρώπους επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πόσο ασφαλείς και προστατευμένοι νιώθουμε μέσα σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και πότε μας δείχνει το όμορφο και πότε το άσχημο πρόσωπο του.

Τι να προσέξουμε σήμερα: Η ανάγκη να είστε συναισθηματικά δεμένοι με τους άλλους ίσως ξεφύγει από τα όρια και φτάσετε στα όρια της εξάρτησης . Επιπλέον, το μεσημέρι πολλά πράγματα δεν θα ακολουθήσουν την προγραμματισμένη τους ροή και για αυτό φροντίστε να μην χάσετε τη ψυχραιμία σας. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία έχουν προκύψει διαφορές ή εντάσεις.

Να αποφύγω: την προσκόλληση, να φοβηθώ τις αλλαγές και να αγχωθώ με τις δυσκολίες.

Τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα: Μπορείτε να συγκεντρώσετε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που συνδέονται με το παρελθόν και να αποφασίσετε τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε. Νωρίς το πρωί μπορείτε να γίνετε καλλιτέχνες σε ό,τι καταπιαστείτε και να παράγετε κάτι όμορφο και εμπνευσμένο.

Να θυμηθώ: ότι η μνήμη μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο και συγχρόνως ότι ακόμα και ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης υπήρξε αρχάριος.

Αναζητείται ηθικός αυτουργός

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), Ανδρέα Γεωργίου, και δύο μελών της διοίκησης της υπηρεσίας για παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση σε βάρος του δημόσιου ασκήθηκε μετά τις καταγγελίες της καθηγήτριας Ζωής Γεωργαντά ότι η Ελλάδα εντάχθηκε στο Δ.Ν.Τ και το μηχανισμό Στήριξης με νοθευμένα στοιχεία που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ. Με λίγα λόγια, η τρομακτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα είναι απόρροια παραποιημένων στοιχείων και εξαπάτησης. Συνομωσιολογία ή πραγματικότητα ότι οι Σεφ της ΕΛΣΤΑΤ πρόσθεσαν διογκωτικό για να φαίνεται πιο αυξημένο το έλλειμμα κατά παραγγελία του πρώην μαγαζάτορα, μάλλον τύπου ψηλού, φαλακρού με μουστάκι;

Ο Ουρανός πάντως φέρνει αποκαλύψεις και προσπαθεί να ξυπνήσει αυτούς που τρώνε ότι τους σερβίρουν, περιμένουν κάποιον να έρθει να τους σώσει, γράφουν στα παλιά τους παπούτσια τι συμβαίνει γύρω τους, κάθονται στο καφέ της αδιαφορίας και πίνουν στην υγεία των μεγαλοαπατεώνων. Το παιχνίδι με την ένταξη της Ελλάδος στο Δ.Ν.Τ είναι στημένο και ο Ποσειδώνας το ξέρει καλά. Το ξέρουν καλά και αυτοί που δημιουργούν ένα ομιχλώδες τοπίο για να καλυφθεί ποιοι πραγματικά κινούν παρασκηνιακά τα νήματα και το ξέρουν και οι όλο και περισσότεροι παρανοϊκοί, εκείνοι που αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μπορούμε να πετάμε πέτρες, να παραπονιόμαστε γι' αυτές, να σκοντάφτουμε πάνω τους, να σκαρφαλώνουμε πάνω τους ή να χτίζουμε μ' αυτές. » William Arthur Ward

Το τραγούδι της ημέρας: Χρήστος Δάντης – Φωτιά θαλασσί

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved