Γενέθλια στις 24/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 24/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Οι κοσμικές επιρροές που δέχεστε «υποδεικνύουν» μια κρίσιμη καμπή, ύστερα από την οποία ελάχιστα πράγματα θα θυμίζουν το σήμερα και το χθες. Αυτό αναφέρεται τόσο στην ψυχολογία σας, όσο και σε καταλυτικές εξελίξεις, που οι κατευθύνσεις και τα αποτελέσματα τους θα κινηθούν στα αχνάρια και το ύφος της μέχρι τώρα πορείας σας. Αν για παράδειγμα η ζωή σας είναι γενικά «μια η άλλη», δεν συντρέχει ουδείς λόγος ανησυχίας, αρκεί βέβαια να το πάρετε απόφαση, αποφεύγοντας «κολλήματα» και παλινδρομήσεις. Το δυσκολότερο σενάριο έχει να κάνει με τετελεσμένα και αδιέξοδα, για τα οποία το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα αποδεχθείτε ή όχι. Παράλληλα όμως, για τους «συνήθεις τυχερούς» της υπόθεσης, υπάρχει και η αισιόδοξη προοπτική μιας αλματώδους εξέλιξης, η οποία μάλιστα θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του σύμπαντος. Ίσως γνωρίζετε ήδη σε ποιά κατηγορία ανήκετε αλλά εδώ είναι απαραίτητη η επισήμανση ότι πολλά εξαρτώνται τελικά από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Τα πράγματα δείχνουν να περιπλέκονται και μάλλον ο συγκεκριμένος τομέας της ζωής σας θα είναι από τους πιο δύσκολους για τους επόμενους 12 μήνες. Οι καταστάσεις σας σπρώχνουν να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης σας, οπότε όλα είναι πιθανά. Σε μια πιο ήπια εκδοχή, θα χρειαστεί να συντρέξετε το ταίρι σας, που θα περνά μια αρκετά δύσκολη περίοδο.

Αδέσμευτοι: Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, όπου από τη μια πλευρά γράφει «οδός απομόνωσης» κι από την άλλη «λεωφόρος μπλεξίματος»! Όπου ως «μπλέξιμο» νοείται αρχικά μια σχέση με ήδη δεσμευμένο πρόσωπο, μια σχέση με πολλά προβλήματα από την πλευρά του συντρόφου σας, ή οτιδήποτε άλλο παρεμποδίζει την απρόσκοπτη και ισότιμη ανάπτυξη μιας σχέσης. Παράλληλα όμως το «μπλέξιμο» μπορεί να έχει και τον χαρακτήρα μιας ουσιαστικής δέσμευσης, συνυφασμένης με την προοπτική ενός γάμου και των ευθυνών του (παιδιά, υποχρεώσεις κλπ) και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση τα όποια προβλήματα και οι πιέσεις ίσως να αξίζουν τον κόπο. Πρακτικά, πολλά θα εξαρτηθούν από τις γενέθλιες προδιαγραφές σας αλλά σε κάθε περίπτωση φροντίστε να μην απεμπολήσετε τα στοιχειώδη δικαιώματα σας. Όσο για την «οδό απομόνωσης», μπορεί να γίνει το προσωρινό μονοπάτι σας, είτε οικειοθελώς, είτε μετά από μια σειρά απογοητεύσεων.

Οικονομικά

Εδώ υπάρχουν κάποιες παγίδες, ιδιαίτερα σε σχέση με υποσχέσεις και υποτιθέμενες προοπτικές, που τελικά θα αποδειχθούν μάταιες. Το σωστό θα ήταν να κλείσετε τα αυτιά σας στις Σειρήνες και να ρίξετε το βάρος των προσπαθειών και την προσοχή σας στην «μεγάλη εικόνα» της μεταπήδησης σας σε μια διαφορετική πραγματικότητα, τόσο οικονομική, όσο και επαγγελματική. Όλα συνηγορούν σε αυτό, οπότε μην ασχολείστε με «δευτεράτζες», που σας τρώνε κόπο, χρόνο, ενώ επιπλέον σας αποπροσανατολίζουν. Η ουσία είναι το μεγάλο άλμα κι αν δεν είστε σωστά προετοιμασμένοι δεν αποκλείεται να βρεθείτε στο κενό. Η ευκαιρία σας είναι ουσιαστική και καταλυτική ως προς τις δεσμεύσεις που μέχρι τώρα έχετε, αφού είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από αυτές πράττοντας αυτό που πραγματικά θέλετε και σας εκφράζει. Πολεμείστε λοιπόν και μην υποκύπτετε σε παραινέσεις του τύπου «να κάτσεις στα αυγά σου», αφού έτσι ή αλλιώς θα... σπάσουν!

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved