Γενέθλια στις 23/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 23/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Όχι... δεν είναι η χρονιά σας! Αν κινηθείτε σε αυτό το πνεύμα, αποφεύγοντας να εκτεθείτε, τότε όλα θα πάνε κατ' ευχήν, ανεξάρτητα με τις επί μέρους δυσκολίες.

Στο δρόμο σας υπάρχουν σπαρμένες πολλές «μπανανόφλουδες», οπότε βαδίστε σταθερά και προσεκτικά. Αν αντίθετα «πάρετε ψηλά τον αμανέ», το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας δικαιώσει, ενώ υπάρχει και το χειρότερο σενάριο μιας επαίσχυντης ήττας σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Η χρονιά σας θα έχει πιθανότατα έναν κρίσιμο χαρακτήρα, αφού καλείστε να πάρετε αποφάσεις με κάποια νέα και όχι ευχάριστα δεδομένα. Το σωστό θα ήταν να αναζητήσετε μια συμβιβαστική λύση αλλά εκείνο που θα πρέπει να σας απασχολεί είναι η ουσία και όχι ο τύπος, γιατί αν καταλήξετε «να πετάξετε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι», διασφαλίζετε μεν μια προσωρινή ηρεμία αλλά από την άλλη πλευρά είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια.

Αδέσμευτοι: Το πιθανότερο είναι να εμπλακείτε σε μια σχέση με προβλήματα, που παρά την όποια καλή πρόθεση σας, δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα. Αν πάλι σας αρέσουν τα... κρυφά και τα παράνομα, ουδέν πρόβλημα!

Οικονομικά

Καλό είναι να αποφύγετε τα «θαρραλέα ανοίγματα», αφού δίπλα στις υποσχέσεις και τις ευφάνταστες προοπτικές καιροφυλακτεί ο... Κρόνος! Χρειάζεται λοιπόν μια μετρημένη διαχείριση στα πλαίσια του «όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά». Παράλληλα, οι πιο τυχεροί μπορεί να βιώσουν ένα θετικό «γύρισμα» της τύχης, αν όμως αυτό πρόκειται να δώσει το έναυσμα για σπατάλες, ας λείπει το βύσσινο! Οι μεγαλύτερες συμφορές συμβαίνουν υπό το καθεστώς μιας άστοχης αισιοδοξίας, ότι «αφού υπήρξα μια φορά τυχερός, θα επαναληφθεί». Η ζωή δεν μπορεί να είναι τζόγος, ειδικά όταν το κέρδος λειτουργεί ως παγίδα, αυτό είναι το σημαντικότερο μήνυμα της χρονιάς για εσάς.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved