Lunar Dance: Αλήθεια, εσείς τι οδηγός είστε;

Μια μελέτη που έγινε σε πάνω από 100.000 οδηγούς, διαπίστωσαν ότι το ζώδιο μας μπορεί να μας προσφέρει πληροφορίες για το πόσο καλοί ή κακοί είμαστε στην ικανότητα οδήγησης μας

Lunar Dance: Αλήθεια, εσείς τι οδηγός είστε;

Ήλιος στον Υδροχόο/ Σελήνη στους Δίδυμους

Με μια Σελήνη να διατρέχει το ζώδιο των Δίδυμων και να κυβερνά τον 3ο οίκο του ζωδιακού, οίκο που συνδέεται με το μεταφορικό μας μέσο και με την ικανότητα οδήγησης μας, εν μέρει, θα ρίξουμε μια ματιά σε μια μελέτη που έγινε σε πάνω από 100.000 οδηγούς και διαπίστωσαν ότι το ζώδιο μας μπορεί να μας προσφέρει πληροφορίες για το πόσο καλοί ή κακοί είμαστε στην ικανότητα οδήγησης μας.

Συμφωνά λοιπόν με αυτήν την μελέτη έχουμε τα έξης αποτελέσματα:

Τροχαίες Παραβάσεις

1. Ιχθύες - Χειρότερος 2. Κριός 3. Υδροχόος 4. Αιγόκερως 5. Ζυγός 6. Ταύρος 7. Σκορπιός 8. Λέων 9. Καρκίνος 10. Παρθένος 11. Τοξότης 12. Δίδυμος-Καλύτερος

Ατυχήματα

1. Ζυγός - Χειρότερος 2. Σκορπιός 3. Αιγόκερως 4. Κριός 5. Υδροχόος 6. Τοξότης 7. Ιχθείς 8. Ταύρος 9. Παρθένος 10. Δίδυμοι 11. Καρκίνος 12. Λέων - Καλύτερος

174655291770410636_0pB3iFm4_c

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, κάνει την έρευνα «πρωτοφανή», αλλά φαίνεται να έχει νόημα.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων είναι πιο εύκολο να παραβιάσουν μια πινακίδα λόγω αφηρημάδας, ενώ οι Ζυγοί είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε ατυχήματα, καθώς δεν είναι καλοί σε γρήγορες αποφάσεις, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι καταστροφικό σε ώρες αιχμής.

Αλλά εάν κάποιος είναι Λέων, είναι ασφαλής μια βόλτα μαζί του, καθώς είναι γνωστοί για το τεράστιο εγώ τους και είναι λογικό ότι θα θέλουν να είναι οι καλύτεροι οδηγοί στο δρόμο.

Στην δεύτερη χειρότερη θέση συναντάμε τον Υδροχόο που είναι παρορμητικός και κυβερνάται από τον πλανήτη της ταχύτητας και της εξέγερσης, ενώ ακολουθεί ο Κριός που έχει έναν χαρακτήρα που είναι: «εγώ πάντα πρώτος» που τον οδηγεί σε μπελάδες.

Ο Σκορπιός παίρνει την σκυτάλη στην πέμπτη χειρότερη θέση, λόγω της ιδιότητας του να θέλει να πάρει εκδίκηση, βρίσκοντας στους δρόμους την τέλεια δικαιολογία για λίγο ανταγωνισμό.

Ο Ταύρος από την έκτη χειρότερη θέση, με το πείσμα του να ορμά στα κόκκινα φανάρια, ενώ πίσω του ακριβώς είναι ο Τοξότης που είναι αρκετά ριψοκίνδυνος, αλλά έμπειρος σε ότι αφόρα τον κίνδυνο.

Στην όγδοη χειρότερη θέση ο Αιγόκερως, ο οποίος φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο για τον προορισμό παρά το ταξίδι, ενώ αγνοεί τους κανόνες της οδικής κυκλοφορίας που φαίνεται να είναι φτιαγμένοι μόνο για τους άλλους.

Με ένα ακόμη ζώδιο της γης, τον Παρθένο, ακολουθεί η λίστα, λόγω της σχολαστικής προσοχής του στην λεπτομέρεια. Είναι ικανός να φρενάρει για να αποφευχθεί το χτύπημα ενός σκύλου, αλλά να προκαλέσει μια καραμπόλα 10 αυτοκινήτων!

Με τον Καρκίνο στην τρίτη καλύτερη θέση, αν και κάπως ολίγον τι κυκλοθυμικός στις διαθέσεις του, καθώς θα είναι αυτός που θα κορνάρει χωρίς κανέναν λόγο και τους Διδύμους σε μια αρκετά καλή θέση (2η) καθώς είναι ικανοί να κάνουν παρά πολλά πράγματα μαζί και να βρίσκονται στο στοιχείο τους παράλληλα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved