Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/1

Επί προσωπικού

Με τη Σελήνη να κινείται και σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων ήρθε η ώρα να τα μάθετε όλα, να στήσετε αυτί στη μεσοτοιχία που χωρίζει το διαμέρισμα σας από το διπλανό, να ξεφυλλίσετε περιοδικά, να ανοίξετε βιβλία, να διαβάσετε τα νέα της ημέρας, να ανταλλάξετε απόψεις και να προωθήσετε ιδέες που θα χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό αντίστοιχο με αυτό που ζούσατε στα χρόνια της ήβης σας.

Παράλληλα, η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία έρχεται να φέρει ευοίωνα μηνύματα τα οποία μεταφέρονται ή ανταλλάσσονται μέσα από κάθε μορφή επικοινωνίας και συμβάλλει θετικά να διεκπεραιώσετε συναλλαγές και δραστηριότητες με ευκολία και άνεση. Με πολύ απλούς χειρισμούς μπορείτε να συναντηθείτε με την επιτυχία και να επεκτείνετε ενδιαφέροντα που σχετίζονται με εκπαίδευση, εξωτερικό και αθλητισμό. Μιλήστε για τα καλά που σας συμβαίνουν, εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε θετικά αποτελέσματα και μεταφέρετε θετική ενέργεια και σκέψη.

Από την άλλη το τετράγωνο του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό που πραγματοποιείται αύριο και στου οποίου την ακτίνα επιρροής βρισκόμαστε σήμερα εφιστά την προσοχή σε ομαδικές δραστηριότητες και δείχνει ότι προκλητικές στάσεις θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση. Συγχρόνως εκλύει ερωτικές εντάσεις και προεικονίζει την ξαφνική έναρξη σχέσεων στις οποίες θα κυριαρχούν ο φόβος, το παθός και παιχνίδια επιβολής. Οικονομικά, αποφύγετε απερισκεψίες που μπορούν οικονομικά να σας επιβαρύνουν και έχετε στο νου σας πως τα όρια αυτών που θα δοκιμάσουν να σας καταπιέσουν θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τη δική σας ανοχή.

Δείτε το καλό και πράξτε το σωστό!

Επικαιρότητα

Η ομάδα δράσης του Ράιχενμπαχ με πρόφαση ότι κάποιες τράπεζες δεν ανταποκρίνονται άμεσα στα αιτήματα του ΣΔΟΕ για άνοιγμα λογαριασμών έδωσε εντολή για δημιουργία βάσης δεδομένων για τις καταθέσεις κάθε φορολογούμενου. Με ένα κλικ οι Δανειστές μας θα βλέπουν πόσο χρήματα έχει κάθε έλληνας και θα παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα για το πώς θα του τα πάρουν μέχρι μίας. Πάντα με νόμιμους τρόπους, χαράτσια, φόρους, νέους φόρους, μειώσεις συντάξεων και μισθών και ότι άλλο βάλει το μυαλό τους. Θα φτάσουμε να λέμε, όπως ένας ασθενής είπε στον γιατρό του όταν τον ρώτησε πώς θα επιστρέψει σπίτι του, «δεν έχω σάλιο».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η φορολογία είναι ένας σοφιστικέ τρόπος να απαιτείς λεφτά απειλώντας». Terry Pratchett, 1948

Το τραγούδι της ημέρας: Στέλιος Ρόκκος – Θυμάμαι

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved