Lunar Dance: Ο έρωτας στα χρόνια του ιντερνέτ

Ποιά ζώδια είναι ανοικτά σε τέτοιους είδους συνευρέσεις και επαφές;

Lunar Dance: Ο έρωτας στα χρόνια του ιντερνέτ

Ήλιος στον Υδροχόο/ Σελήνη στους Δίδυμους

O Ήλιος στον Υδροχόο έχει αρχίσει να μας κάνει να αισθανόμαστε ανήσυχοι και δυσαρεστημένοι με οποιαδήποτε ρουτίνα ή "status quo" σε κάποιο κομμάτι της ζωής μας και της ψυχή μας. Η συνείδηση μας σχετικά με αυτά τα μέρη του εαυτού και τη ζωή μας επιταχύνεται σε σημείο που οι άλλοι μπορεί να θεωρούν τις δράσεις μας (και αντιδράσεις) βιαστικές ή επαναστατικές. Όμως οι πινελιές του Υδροχόου, μας ελευθερώνουν από το να σκεπτόμαστε στενόμυαλα και μας προσφέρει ευκαιρίες για να δοκιμάσουμε κάτι εντελώς νέο. Επιταχύνει τις ζωές μας και μας βοηθά να αναλάβουμε ορισμένα ρίσκα και να πειραματιστούμε με εντελώς νέους τρόπους ζωής και αλληλεπίδρασης με τους άλλους και το περιβάλλον μας. Ο Ερμής από τον Υδροχόο επίσης, καθώς και η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία: γραφή, συζήτηση, κοινωνική δικτύωση, online φιλίες και σχέσεις. Υποσημειώνει επίσης ότι είναι μια ιδανική στιγμή για να συνδεθούμε και να γνωρίσουμε άλλους ανθρώπους μέσω διαδικτύου.

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Εάν λοιπόν είστε κουρασμένοι από την μάταιη ορθοστασία στα μπαρ και την κοινωνική απομόνωση λογω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης, δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε από το να αναζητήσετε παρέα ή να γνωρίσετε έναν σύντροφο μέσα από το ίντερνετ.

Αυτό ομολογουμένως έχει κάποια θετικά, καθώς μπορείτε να ψάξετε για άνδρες ή γυναίκες, χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας. Μπορείτε να γνωρίζετε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες λόγω της ημερομηνίας γέννησής τους, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσετε. Μπορείτε επίσης, να βρείτε προσωπικές πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να πάρετε συνέντευξη και θα μάθετε για αυτό το νέο πρόσωπο απ' ό, τι αυτός ή αυτή έχει γράψει στο προφίλ του, θεωρώντας πρώτα απ' όλα πως ό, τι γράφεται είναι ειλικρινές.

8_copy

Όταν λοιπόν προχωρήσετε σε αυτό το βήμα, μπορείτε να πάρετε κάποια επιπλέον στοιχεία σχετικά με την καταλληλότητα τους. Η αστρολογία μπορεί να σας δώσει μερικές ιδέες για το ποιά ζώδια είναι ανοικτά σε τέτοιους είδους συνευρέσεις και επαφές και μπορούν να έχουν σχέσεις μεγάλων αποστάσεων και ποια γρήγορα θα σταματήσουν.

2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Κριός / Αφροδίτη / Σελήνη ή ωροσκόπος Κριός

Οι άνθρωποι με τα χαρακτηριστικά του Κριού δεν έχουν την υπομονή για μια μεγάλη απόσταση σχέσης μέσω διαδικτύου. Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό μπορείτε να περιμένετε ότι εύκολα θα τα παρατήσουν.

Ταύρος / Αφροδίτη / Σελήνη ή ωροσκόπος Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ανοικτός σε μεγάλων αποστάσεων σχέσεις του Διαδικτύου, αλλά κάποια στιγμή αν έρθουν στο δίλλημα της μετεγκατάστασης δεν θα ήθελαν να μετακινηθούν σε μεγάλες αποστάσεις γιατί δεν τους αρέσει να ξεβολεύονται, γι 'αυτό μην περιμένετε να μετακομίσουν για σας.

Δίδυμοι / Αφροδίτη / Σελήνη ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Αυτοί με Διδυμίσια γνωρίσματα είναι προσαρμόσιμοι, έχουν την υπομονή να έχουν μια σχέση και είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί γρήγορα να βαρεθούν μαζί σας και έτσι μιας μεγάλης απόστασης σχέση μπορεί εύκολα να εξασθενίσει.

Καρκίνος / Αφροδίτη / Σελήνη ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις οικογένειές τους, γι' αυτό μην περιμένετε να μετεγκατασταθούν. Παρότι είναι ανοικτοί σε τέτοιου είδους σχέσεις, θα τους λείπει η σωματική επαφή της καθημερινότητας, οπότε λίγο δύσκολο να το αντέξουν.

Λέων / Αφροδίτη / Σελήνη ή Ωροσκόπος Λέων

Το Λιοντάρι είναι ανοικτό σε κάθε είδους γνωριμία μέσω Διαδικτύου. Το μόνο πρόβλημα σας είναι ότι καλύτερα να σκεφτείτε τη δέσμευση, καθώς δεν θα αντέχει να περιπαίζεται μαζί του και να μην είναι η Νο1 προτεραιότητα στην λίστα σας.

Παρθένος / Αφροδίτη / Σελήνη και Ωροσκόπος Παρθένος

Οι Παρθένοι θα είναι ανοικτοί ως προς το θέμα, αφού έχουν συλλέξει κάθε πληροφορία και λεπτομέρεια και είναι σίγουροι για τις προθέσεις σας.

6_copy_copy_copy_copy_copy

Ζυγός / Αφροδίτη / Σελήνη ή ωροσκόπος Ζυγός

Οι Ζυγοί αγαπούν να είναι σε μια σχέση αγάπης και θα είναι ανοιχτοί για την εξεύρεση ενός εραστή/συντρόφου ακόμη και αν πρέπει να τον αναζητήσουν σε ολόκληρη την χώρα. Θα είναι πρόθυμοι να μετακινηθούν, αλλά μόνο αν τους υποσχεθείτε δέσμευση.

Σκορπιός / Αφροδίτη / Σελήνη ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο Σκορπιός ζει τον έρωτα κι αν ερωτευτεί θα πάει στα άκρα της γης για να βρει την «αγάπη» του. Αν πρέπει να μετεγκατασταθεί, θα το πράξει, αλλά προτιμά να βρει την αγάπη σε ποιο τοπικό επίπεδο.

Τοξότης / Αφροδίτη / Σελήνη ή Ωροσκόπος Τοξότης

Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν χώρο και ελευθερία, γι 'αυτό θα είναι ανοικτοί σε μια μεγάλης απόστασης σχέσης- αλλά πιθανόν θα θέλουν να βλέπουν και άλλους. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε χρόνο για να σας ερωτευτεί. Οι Τοξότες αγαπούν να ταξιδεύουν, έτσι θα τους αρέσει να κάνουν ταξίδια για να περνούν το χρόνο τους, μαζί σας.

Αιγόκερως / Αφροδίτη / Σελήνη ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη, οποιαδήποτε δημιουργία σχέσης, αλλά δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν για κάποιον να μετεγκατασταθεί. Αν συναντήσετε κάποιον που έχει Αιγοκερίσια γνωρίσματα και ζείτε σε κάποια απόσταση από αυτό το άτομο, στη συνέχεια, να περιμένετε ότι αν θέλετε να συνεχιστεί η σχέση σας θα είστε αυτός που θα πρέπει να μετεγκατασταθεί. Έχοντας την δουλειά του σε στέρεο έδαφος, ο Αιγόκερως δεν θα πάει πουθενά.

Υδροχόος / Αφροδίτη / Σελήνη Ωροσκόπος Υδροχόος

Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν ότι αφορά το διαδίκτυο και τους νεωτερισμούς στις σχέσεις και δεν θα πουν ποτέ όχι σε μεγάλων αποστάσεων σχέσεις. Θα έχουν υπομονή για να σας δώσουν τον απαραίτητο χρόνο να εκφράσετε τον εαυτό σας χωρίς όρια και αν πρέπει κάποιος να μετακομίσει θα το συζητήσουν διεξοδικά για να δουν πως βολεύει.

Ιχθύες / Αφροδίτη / Σελήνη ή Ωροσκόπος Ιχθύες

Οι Ιχθύες θέλουν να φαντασιώνονται ότι αφορά τον έρωτα και είναι πάντα ανοιχτοί σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο σχέσης, ακόμη και από απόσταση, καθώς τελικά την ουσία της σχέσης την ζουν στον ονειρικό κόσμο τους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved