Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/1

Σελήνη στους Διδύμους – Τα απωθημένα βρίσκουν τους παραλήπτες τους

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/1

Διανύοντας την εβδομάδα που θα υποδεχτούμε την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου και προσμένοντας τις Αλκυονίδες μέρες σε όλα τα επίπεδα, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 21/1 στις 16.06 το απόγευμα για να ρυθμίσει τις εκκρεμότητές μας με επικοινωνιακά τερτίπια.

Στις 19.34 το απόγευμα η κορύφωση του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια εξιδανικευμένη αίσθηση πως έχουμε καταφέρει να εκφράσουμε τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις μας, αίσθηση που σταθεροποιεί η παράλληλη επιρροή του τριγώνου με τον Ήλιο στις 19.52. Από το απόγευμα ως το βράδυ, η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη, οι προσδοκίες μας είναι πολλές και η ενέργειά μας βοηθάει να επιτύχουμε στόχους και ότι στριφογυρίζει στο νου μας και ζητάει επίλυση. Οι συζητήσεις θα είναι πολλές και η επιδίωξη συμφωνιών θα διευκολυνθεί κάτω από τις επιρροές αυτές.

Στις 22/1 στις 1.13 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, επιβεβαιώνει πως το βράδυ είναι ιδανικό για να δούμε τις αληθινές προθέσεις των άλλων σε σχέση με ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα, ενώ θα αντλήσουμε σημαντικές πληροφορίες για την πορεία μιας κατάστασης. Πολλοί θα έχουν ενδεικτικές ειδήσεις και νέα, που θα καθορίσουν τις αποφάσεις.

Στις 2.50 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό εκπλήσσει όσους ξενυχτούν, ή έχουν κάποια δραστηριότητα αυτό το βράδυ, συλλαμβάνοντας μια πρωτότυπη ιδέα, ή βρίσκοντας τον ιδανικό τρόπο για να αναστρέψουν μια κατάσταση η οποία πιέζει και προκαλεί δυσφορία.

Στις 5.12 το πρωί η σύνοδος με τον Δία ξεκινάει την ημέρα με πολύ καλή διάθεση, ενώ η όψη είναι ιδανική για υπογραφές συμβολαίων, κλείσιμο συμφωνιών ιδιαίτερα εμπορικών, ενώ ευνοείται ο γραπτός και προφορικός λόγος. Ως το μεσημέρι καλό θα ήταν να κλείσουμε σημαντικά ραντεβού και να πάρουμε αποφάσεις. Η μέρα θα είναι πολύ επικοινωνιακή και ευχάριστη ως το βράδυ, προτρέποντάς μας να κινηθούμε προς κάθε κατεύθυνση που πρωταγωνιστεί ο λόγος.

Στις 23/1 στις 13.43 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το πρωί και θα μας συντροφεύσει όλη την ημέρα, δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να κινητοποιηθούμε για να κλείσουμε εκκρεμότητες περισσότερο διαδικαστικές. Η μέρα προσφέρεται για ρυθμίσεις πάσης φύσεως, είτε είναι προσωπικές είτε οικονομικές.

Στις 24/1 στις 5.00 το πρωί η Σελήνη περνάει στο οικείο περιβάλλον του Καρκίνου με προοπτική να μας φέρει πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και με τις ανάγκες αυτών και του χώρου που κατοικούμε και μοιραζόμαστε μαζί τους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι, βρίσκονται στην καλύτερη επικοινωνιακή διάθεση, πείθουν για τις προθέσεις τους και επιβάλλονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ιχθύες και Παρθένοι υπερβάλλουν στις εκφράσεις τους, μεγαλοποιώντας καταστάσεις απέναντι στις οποίες δεν δείχνουν άλλη ανοχή.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί χρησιμοποιούν ευθύ, αυστηρό και αποφασιστικό λόγο, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολές ή δικαιολογίες.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved