Lunar Dance: Ζωδιακή παρέμβαση στην γκαρνταρόμπα της ημέρας

Η αίσθηση του στυλ μας θα περιγράφεται καλύτερα ως ιδιόμορφη και "προχώ" αλλά σε συγκρατημένες δόσεις

Lunar Dance: Ζωδιακή παρέμβαση στην γκαρνταρόμπα της ημέρας

Ήλιος στον Υδροχόο/Σελήνη στον Ταύρο μέχρι 16:04

555555_1

Δευτέρα πρωί κάτω από την επιρροή του Υδροχόου πια, που μας καλεί σε μια εκκεντρική και ανοιχτόμυαλη οπτική, ακόμη και στο ντύσιμο μας. Η αίσθηση του στυλ μας θα περιγράφεται καλύτερα ως ιδιόμορφη και "προχώ" αλλά σε συγκρατημένες δόσεις, καθώς η Αφροδίτη είναι ακόμη στον Αιγόκερω.

Η Σελήνη στον Ταύρο θέλει να επενδύσει σε ένα κλασικό look, με όμορφα αξεσουάρ που θα αναδεικνύουν την θηλυκή μας πλευρά. Επιλεγούμε λοιπόν σήμερα, λεπτά υφάσματα και φυσικά χρώματα, όπως το πράσινο και το καφέ αναμιγμένα με φωτεινά χρώματα (Υδροχόος) σαν το φωσφοριζέ πράσινο. Συνδυάζουμε ένα άνετο βασικό τζιν με ένα ζεστό πουλόβερ λεπτής ύφανσης, σε λιτή γραμμή. Τα αξεσουάρ μας, κινούνται σε τόνους του καμελ, συνδυάζοντας τα με πράσινα εκκεντρικά παπούτσια της μόδας, που φέρνουν ένα στοιχείο απρόβλεπτου στο κλασσικό σύνολο.

Ήλιος στον Υδροχόο/Σελήνη στους Διδύμους από 16:04

2774064_130111_6

Από το απόγευμα η Σελήνη περνά στους Διδύμους και η διάθεση μας αλλάζει για ένα πιο σκερτσόζικο και παιχνιδιάρικα styling. Ακόμη και ένα ρούχο απλό σε αυτές τις ημέρες δεν είναι ποτέ άχρωμο, καθώς οι συνδυασμοί έντονων και φωτεινών χρωμάτων έχουν την τιμητική τους. Αυτό το νεανικό, εκλεκτικό και funky στυλ του πουκαμίσου, που αγκαλιάζεται από την μαύρη δερμάτινη φούστα (Αφροδίτη στον Αιγόκερω), επικοινωνεί πολύ καλά την διασκεδαστική και flirty πλευρά μας, σήμερα. Το κοκκινωπό της σκουριάς, το έντονο κίτρινο καθώς και το ανοιχτό πορτοκαλί, συμπληρώνουν αρμονικά την χρωματική παλέτα του απογεύματος μας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved