Γενέθλια στις 21/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 21/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Απ' όλα έχει ο... μπαχτσές! Και δράση και ένταση και μυστήριο και... απογοητεύσεις, φαίνεται όμως πως δεν υπάρχει τίποτε ικανό να σας σταματήσει εκτός φυσικά από τον κακό εαυτό σας.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Δεν θα λείψουν τα «αγκάθια», εξ αιτίας πιθανότατα κάποιων εξωτερικών προβλημάτων, δικών σας ή του συντρόφου σας, που θα σας πιέσουν ή θα σας στενοχωρήσουν. Ανεξάρτητα από αυτό, καλείστε να κάνετε μια «στάση» κι έναν απολογισμό των πεπραγμένων, ζυγίζοντας τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Το χειρότερο σενάριο κρίσης είναι να εμφανιστεί ένα «τρίτο πρόσωπο», όχι τόσο επειδή θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας, όσο γιατί θα σας αναγκάσει να αναλωθείτε σε ενέργειες, που φθείρουν και βασανίζουν, παρά βοηθούν επί της ουσίας.

Αδέσμευτοι: Οι συνθήκες δεν ευνοούν ανοίγματα, αφού το πιθανότερο είναι να πέσετε πάνω στα προβλήματα, είτα αυτά αφορούν την απρόσκοπτη εξέλιξη της σχέσης σας (εδώ μπαίνουν στο πλάνο οι... παντρεμένοι/ες), είτε το ποιόν του ανθρώπου που θα βρεθεί δίπλα σας (όσο καλύτερα φαίνονται τα πράγματα, τόσο να ανησυχείτε...). Προσέξτε λοιπόν μην επενδύσετε συναισθηματικά και απογοητευτείτε, εγκαταλείποντας τελικά τον δημιουργικό εαυτό σας. Οι πιο τυχεροί πάντως θα μπορέσουν μέσα από τις δυσκολίες, τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις να αποκομίσουν ως «έπαθλο» μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

Οικονομικά

Μπορείτε να πετύχετε πολλά, με όπλο σας την ψυχολογία του... κυνηγού! Όπερ σημαίνει σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι... Το πλεονέκτημα σας λοιπόν, έχει να κάνει με ενέργειες του τύπου «μπαμ και κάτω», με δουλειές δηλαδή ή επενδύσεις που μπορούν να σας αποφέρουν άμεσα κέρδη, χωρίς να σας δεσμεύουν στη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά οι καιροί δεν προσφέρονται για «σίγουρες» επενδύσεις και πολλοί ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε από υποτίθεται «ασφαλείς» αλλά τελικά άστοχες επιλογές. Οπότε είναι σκόπιμο να μην ξανοιχτείτε οικονομικά, όπως και να προσέχετε τις αγορές σας, μερικές από τις οποίες θα αποδειχθούν ελαττωματικές. Εκείνο που σας συμφέρει είναι να διαθέσετε το οποίο περίσσευμα σας για την κάλυψη παλαιών υποχρεώσεων.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved