Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 19 έως 21 Ιανουαρίου

Η ζωή είναι επικοινωνία

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 19 έως 21 Ιανουαρίου

Αλλά και η επικοινωνία, ζωή... Αυτό τουλάχιστον είναι το ουράνιο μήνυμα του Σ/Κ, με τη Δήμητρα και τον Ερμή να κρατούν τα σκήπτρα των επιρροών.

Μάλιστα, οι συνεργαζόμενες δυνάμεις των δύο «μαιτρ» της κοινωνικής δικτύωσης ανήκουν σε διαφορετικά φάσματα, με αποτέλεσμα να έχουμε ποικίλες μορφές επικοινωνίας και εφαρμογές για κάθε γούστο.

Η Mis Δημητρούλα, που ειδικεύεται στο «εμείς και οι άλλοι», σχηματίζει μια κρυφή αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη αλλά και ένα ξεκάθαρο τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, πιστοποιώντας ότι όσο θετικές μπορεί να είναι οι συνέπειες μιας ήπιας προσέγγισης ή μιας ελκυστικής παρουσίας, άλλο τόσο αποτελεσματικές ή καταλυτικές θα αποδειχθούν και οι δυναμικές πρωτοβουλίες.

Έχουμε λοιπόν μια λαμπρή ευκαιρία να γνωρίσουμε κόσμο, να... χαϊδευτούμε με ένα απεριτίφ στο χέρι αλλά και να λύσουμε παρεξηγήσεις ή να βγάλουμε τα αγκάθια από τις σχέσεις μας, έστω κι αν χρειαστεί μια γενναία επέμβαση.

Η ματαιοδοξία και η βάρβαρη υπέρβαση του savoir vivre και της «πολιτικής ορθότητας» είναι οι αντίστοιχες «παρασπονδίες» των συγκεκριμένων όψεων, δεν συντρέχει όμως ουδείς λόγος να τις ασπαστούμε, εκτός κι αν το ‘χουμε τάμα. Κι αν τυχόν πέσουμε πάνω σε διακεκριμένους εκπροσώπους αυτών των τάσεων, μπορούμε απλά να... χαμογελάσουμε!

Από την πλευρά του, ο Άρης θέτει ένα θέμα δυναμικής ισορροπίας στις σχέσεις, κάτι που δεν είναι πάντα κατανοητό ούτε καν από τους εκάστοτε δράστες, οι οποίοι λειτουργούν περισσότερο με βάση το ένστικτο. Βουρ στον πατσά δηλαδή, χωρίς στρατηγικές και σκοπιμότητες, έτσι απλά για να απαλλαγούν από το ειδικό βάρος των απωθημένων τους. Συχνά μάλιστα, πίσω από μια απρόκλητη επίθεση κρύβεται μια αυτοεκτίμηση που παλεύει να επιβιώσει στον λαβύρινθο της εξωτερικής εμφάνισης.

Ρούχα και αξεσουάρ επιστρατεύονται για να καλύψουν τα κενά αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά όταν βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι οι άλλοι είναι πρόθυμοι να σε πετάξουν σαν τη μύγα από το γάλα; Έτσι με την πρώτη αφορμή ξεκινά η επίθεση στους ανεμόμυλους...

Από την άλλη πλευρά μια δυναμική αντίδραση, ακόμη και στην ενστικτώδη μορφή της, μπορεί να αποκαλύψει και να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μια σειρά από ζητήματα.

Πίσω από το «γιατί το είπες αυτό» μπορεί να κρύβονται τα μύρια όσα και παρότι δεν είναι σκόπιμο να φορτωθούμε την ψυχανάλυση κανενός και μάλιστα αμισθί, μπορούμε να επισπεύσουμε το γενναίο βήμα του κάθε φιλότιμου προβληματικού προς την αυτογνωσία. Ένα μικρό βήμα για εκείνον, ένα τεράστιο άλμα για την ειρήνη...

Αναμένονται επίσης και κάποιες γνήσιες πολιτικές πρωτοβουλίες, στην κατεύθυνση της άρσης των αδικιών ή μιας πιο εύρυθμης λειτουργίας των πραγμάτων. Καλοδεχούμενες, αρκεί να μην συνοδεύονται από την «δημοκρατία του ενός».

Η Αφροδίτη πάλι, ταλαντεύεται ανάμεσα στην αυθεντική και την προσποιητή αρμονία, χωρίς όμως να έχει κάποιο υπαρξιακό δίλημμα. Μόνον η πλήξη απειλεί τα κίνητρα της, αφού ξέρει πως αν κουνήσει την ουρά της, όλα θα εξελιχθούν κατ’ ευχήν και η ατζέντα της θα γεμίσει από μια πλειάδα νεόκοπων συνοδών, που ο καθένας τους έχει να επιδείξει κάποιο ιδιαίτερο προσόν. Άλλος για τις βόλτες και τις εξορμήσεις, άλλος για τα πάρτι, άλλος για την κουζίνα κι άλλος για το κρεβάτι. Μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε, όταν έρθει η ώρα φυσικά...

Υπάρχει βέβαια το σοβαρό ενδεχόμενο όλα αυτά να μείνουν στα χαρτιά αλλά εδώ είναι που ισχύει το «πιάσε πόρτα για το χειμώνα».

Τα ζώδια που κρατούν τα κλειδιά των δημόσιων -και όχι μόνον- σχέσεων είναι πρωτίστως εκείνα του αέρα, που ως γνωστόν το’ χουν εκ φυσικού. Οι Ζυγοί θα εκστασιαστούν από τις διαδοχικές αντιθέσεις που τραμπαλίζονται επιζητώντας την σύνθεση τους, οι Δίδυμοι θα εξαντλήσουν τη διττότητα τους με απανωτά πήγαινε-έλα ανάμεσα στον καλό και τον κακό εαυτό τους, ενώ οι Υδροχόοι -πιο φορτσάτοι λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο τους- αναμένεται να εισηγηθούν το ανήκουστο με τον συνήθη προκλητικό, αιρετικό αλλά και γοητευτικό τρόπο τους.

Στην συλλογική σύγκλιση (μην πάει ο νους σας στο πονηρό...) θα συμμετέχουν ολόψυχα και οι Τοξότες, που σίγουρα θα βρουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν και να πουλήσουν την πολύχρωμη και χαριτωμένη πραμάτεια τους. Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, εδώ ο καλός πασπαρτού...

Μαζί τους οι Λέοντες και οι Κριοί, οι οποίοι επίσης δεν θα χάσουν την ευκαιρία να μαζέψουν ένα σμάρι θαυμαστές ή χειροκροτητές, πρόθυμους να αποθέσουν την εκτίμηση τους στα πόδια των βασιλέων. Και παρότι η εκτίμηση δεν τρώγεται, είναι ένα καλό πρώτο βήμα προς την ανάπτυξη.

Όσο για τους αντιφρονούντες, είπαμε είναι καλά παιδιά και γκρινιάζουν γιατί νομίζουν πως δεν τους παίζει κανείς. Άντε να μπουν κι αυτοί στο κόλπο να ησυχάσουμε...

Τα γήινα ζώδια (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι), πολύ πιο πρακτικά θα εκμεταλλευτούν την περίσταση για μια διαφήμιση των δυνατοτήτων τους, που στην συγκεκριμένη φάση δεν αποκλείεται να αποβεί καταλυτική ως προς την αύξηση των εισοδημάτων τους.

Και βέβαια οι εκπρόσωποι της υδάτινης τριάδας (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) μπορεί να κουραστούν από την φασαρία της κοινωνικότητας και τις ενίοτε ενοχλητικές όσο και αδιάκριτες παρεμβάσεις αλλά κατά βάθος γνωρίζουν ότι αν κάποιοι κερδίσουν τις εντυπώσεις σε αυτούς θα μείνει η ουσία, αφού εκτός από τη Δήμητρα, υπάρχει και ο... Πλούτωνας!

Η κρυφή σύνοδος του Mr Deep με τον Ερμή, η οποία γίνεται τη Δευτέρα, είναι μια όψη-καθρέπτης των μυστικών διεργασιών αλλά και όσων έρχονται στην επιφάνεια ύστερα από μια ενδελεχή έρευνα ή ένα καταιγισμό αποκαλύψεων γύρω από ανομολόγητες πράξεις. Και ως γνωστόν στην εποχή μας ο κάτοχος της πληροφορίας -και δη της μυστικής- έχει το ασύγκριτο πλεονέκτημα.

Αν τώρα όλο αυτό συνδυαστεί με κάποιο δυσάρεστο μήνυμα ή μια τεχνολογική τραγωδία, ε... Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved