Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/1
versace_728x90_new

Επί προσωπικού

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι επόμενες 7 ημέρες χαρακτηρίζονται από αποκαλύψεις οι οποίες θα αναδυθούν μέσα από την ομίχλη.

Η Δευτέρα φανερώνει αλήθειες που σχετίζονται με οικονομικά και συναισθηματικά θέματα ενώ πιθανόν κάποιες επιλογές να στεφθούν με επιτυχία άσχετα αν εσείς πήγατε κόντρα στα «θέλω» και τις υποδείξεις των άλλων, που σας υπαγόρευαν να ακολουθήσετε μια περπατημένη οδό.

Η Τρίτη έχει μια αέρινη διάθεση αλλά χρειάζεται να θυμάστε πως ο αέρας είναι που φουντώνει τη φωτιά. Σήμερα μπορείτε να κάνετε κάποιες δουλειές και να πάνε πρίμα. Συνεχίζω με την Τετάρτη η οποία είναι εξαιρετική για να πείτε και να ακούσετε αλήθειες αλλά και για να ντυθείτε χωρίς να ξοδευτείτε. Από το μεσημέρι βγαίνει αρκετό συναίσθημα όμως χρειάζεται προσοχή μέχρι το ξημέρωμα της Πέμπτης γιατί ίσως έρθετε αντιμέτωποι με εκρήξεις, κόντρες και γενικά έντονες αναταραχές.

Η Πέμπτη πλημμυρίζει στο συναίσθημα και καλό είναι να γίνει σωστή διαχείριση γιατί δεν χρειάζεται να υποφέρετε για να αισθανθείτε κάτι πολύ.

Την Παρασκευή ίσως υπάρξουν εντάσεις και ανακύψουν θέματα παραιτήσεων, αποχωρήσεων ή ατυχήματα που θα είναι προϊόν απροσεξίας. Προσδέστε τις ζώνες σας και πατήστε το κουμπί για προσγείωση ή απογείωση.

Αποικιακά νέα

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δείχνει ότι σκληρά παιχνίδια εξουσίας του τοκογλυφικού ιμπεριαλισμού παίζονται σε βάρος των πολιτών και αυτοί που έχουν δεσμευτεί ή έχουν γίνει υπηρέτες των ΔΝΤ και Ευρωπαϊκής ένωσης δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν σκληρά μέτρα για να εφαρμοστούν τα σχέδια τους μέχρι τελείας. Μπορεί ο κ Σημίτης να μη βρίσκεται πια στην εξουσία, όμως μας άφησε κληρονομιά «αλληλόχρεους λογαριασμούς» που θα συνεχίζουν να χρεώνουν γενιές Ελλήνων. Έτσι λένε τουλάχιστον τα έγγραφα που διέρρευσαν από τη «Societe General», όπως αναφέρει σε σχετικό θέμα το newsbomb.gr, με στόχο να μας καταστρέψουν αργά και βασανιστικά. Ο κύριος Σημίτης φυσικά τώρα κάνει αυτό που ξέρει καλυτέρα... κάνει τον Κινέζο!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τίποτε δεν είναι πιο απατηλό από ένα προφανές στοιχείο.» Arthur Conan Doyle

Το τραγούδι της ημέρας: Μέλισσες – Κινέζος

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved