Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/1

Σελήνη στον Ταύρο – Δεν κάνω τίποτα χωρίς όφελος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/1

Εγκαταλείποντας το δυναμικό ζώδιο του Κριού θέση στην οποία συντελέστηκε και η περιβόητη ψηφοφορία παραπομπής του φταίχτη, που θα πάει σαν εξιλαστήριο θύμα στο σφαγείο, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 19/1 στις 3.37 το πρωί, δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα.

Τα λιγοστά συναπαντήματά της με άλλους πλανήτες και μάλιστα όχι σε ώρες αιχμής, κάνουν το συναισθηματικό κομφούζιο των αντιδράσεων, διαχειριστικά εύκολο.

Ως τις 23.29 το βράδυ, που η Σελήνη θα βρεθεί σε αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, το Σάββατό μας προβλέπεται ήρεμο μέχρι το απόγευμα, που η όψη αρχίζει να λειτουργεί.

Από το απόγευμα και μετά λοιπόν, η ψυχολογία μας εμβαθύνει στις ουσιαστικές μας ανάγκες, φροντίζοντας να τις εκπληρώσουμε, περνώντας ένα βράδυ με δραστηριότητες, που δίνουν νόημα στις επιθυμίες μας. Η τάση να σκεφτόμαστε πιο βαθιά και πιο ωφελιμιστικά, θα προσδιορίσει και τις επιλογές μας.

Στις 20/1 στις 1.03 το πρωί η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, συμβάλλει στην απαισιόδοξη και αρνητική μας στάση και συμπεριφορά, που μπορεί να πηγάζει ακόμα και μέσα από μια συζήτηση, ή από το άκουσμα μιας είδησης.

Γενικότερα το Σάββατο θα είναι μια ημέρα, που θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της εβδομάδας.

Στις 7.17 το πρωί της Κυριακής το τρίγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με καλή διάθεση και τάση για κοινωνικές συναναστροφές. Πιθανά να υπάρξει η επιθυμία το πρωινό μας γεύμα να είναι εμπλουτισμένο με γλυκά, ή κάτι που θα ικανοποιήσει την ιδιαίτερη λαιμαργία μας.

Στις 20.16 το βράδυ το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το αργά το μεσημέρι, πυροδοτεί την ατμόσφαιρα με διαφωνίες, συγκρούσεις και ανταγωνισμούς.

Ο εκνευρισμός που πλανάται στην ατμόσφαιρα μπορεί να προκαλέσει νευρικές διαταραχές που σωματοποιούνται.

Στις 21/1 η εβδομάδα αρχίζει με τη Σελήνη να βρίσκεται σε χειμερία νάρκη ως τις 16.06 το απόγευμα, που αφυπνίζεται και επισκέπτεται το ζώδιο των Διδύμων, για ένα εντυπωσιακό επικοινωνιακό ράλι.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες, γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικοί και προκλητικοί.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι απολαμβάνουν την ησυχία τους και προετοιμάζονται για την εβδομάδα που έρχεται, ενώ Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι, προσπαθούν να κάνουν υπομονή ώσπου να περάσει η πλήξη που αισθάνονται.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved