Γενέθλια στις 19/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 19/1: Τι λένε τα άστρα;
versace_728x90_new

Γενικές τάσεις

Το 2013 είναι για σας χρονιά δράσης, ιδιαίτερα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Αν μάλιστα ρισκάρετε λίγο παραπάνω σε τομείς που ήδη έχετε μια εμπειρία, τότε η ζωή θα σας ανταμείψει.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Ήρθε ο καιρός να «ανοίξετε» τη σχέση σας και να την εμπλουτίσετε με κοινωνικές δραστηριότητες. Όποια προβλήματα υπήρχαν θα μπουν σε διαδικασία επίλυσης και γενικότερα αναμένεται μια βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Αδέσμευτοι: Η σχετικά πλούσια κοινωνική ζωή και οι νέες γνωριμίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα της επιλογής ανάμεσα σε... ισάξιους υποψήφιους! Το αν θα πάρετε «ζεστά» μια σχέση είναι καθαρά δική σας υπόθεση, οι ουρανοί πάντως σας υπόσχονται αγάπες και λουλούδια με προοπτικές νομιμοποίησης...

Οικονομικά

Εδώ καλείστε να πάρετε πρωτοβουλίες, αφού οι συνθήκες ευνοούν την προώθηση των σχεδίων σας αλλά και την επιτυχημένη οικονομική έκβαση των προσπαθειών σας. Εκείνο που φαίνεται να λείπει είναι η διάρκεια, οπότε φροντίστε να μην σκορπίσετε το πλεονέκτημα σας στους πέντε ανέμους, θεωρώντας ότι τα πράγματα θα σας έρχονται πάντα βολικά.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved